Gigo,svaka cast,tak treba davati primer svima nama da ne odustajemo tako lako,sve se moze,kad se hoce,treba biti karakter.SVAKA CAST JOS JEDNOM.

triaesti dan mi je bio zaista trinaesti normalno zahvaljujući meni.kobaja ta luda kobaja zvala me je celo veče iz prepunog frižidera ponosa moga mužića .klinci su odjezdili u život ja sama opet po svojoj odluci(imala sam poziv na srneći paprikaš a i bio mi je proteinski dan).kažem proteinski a ja sam ga zamenila za skrobni po nagovoru prijateljice pošto nas je večeras pozvala na večeru.kako je sve ovo zbrkano. oko dva sata ujutru pošto uvek sačekam decu(20 i 17 god)s ponosom sam se dovukla do frižidera pojela 2 kom integralnog hleba 5cm kobaje i kašikicu pavlake za početak i sve to začinila sa 4 kašikice ćeten alve
posle svega toga duboka praznina i konstatacija da kobaja i nije neka i da mi sve to nije trbalo,možda se nešto dobro desilo u svemu tome jer smatram da sam možda pobedila samu sebe i da mi takva ludost više neće pasti na pamet . osećam se pomalo glupo i šta dalje, ponašati se kao da se ništa nije desilo i idemo dalje danas mi je proteinski dan

Natalija napisao:Hocu da budem Giga umesto Gige![]()

natasa92 napisao:gigo hvala na odgovoru i još jedno pitanjce u vezi moje ćerke.njoj je u subotu voćni dan a treba da ide na rođendan u piceriju. da li može zamena za uha dan?
JOVANA83 napisao:Imam jedno pitanjce.Da li smem da drzim mesecevu dijetu,zapravo samo taj jedan dan na vodi,iako mi nije vodeni dan po rasporedu UN dijete.Da li cu nesto time da poremetim ili ne i ako moze, kako nastavljam dalje tamo gde sam stala ili ponovo od proteinskog dana.Hvala.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.