od bleki » pre 13 godine
Postovani urednici, veliko mi je zadovoljstvo sto ste svojim izlaganjima, savetima, bodrenjem i ljubaznoscu, motivisali da pocnem sa ovom dijetom (iako je tako ne dozivljavam).
Visok sam 185, tezak 111kg (pre "dijete" 120-121), ovo mi je 33 dan, pridrzavam se u principu svega, ponekad popijem kafu sa malo mleka i pola kasicice secera. Fizicki sam aktivan do sada, setao sam svaki dan 12km ( brzina 5-6km/h), i zbog toga sam i imao dobre rezultate. Dijeta mi u principu super ide, pijem kapsule zelenog caja Nutricel, uopste nisam gladan, bas nikad, pijem 3-3.5 L vode, vocni dan mi prija, tad i jedem grilovano povrce.Sve je to lepo, super sam se hranio ali sad cu nositi hranu na posao.Ovih dana cu prestati da budem fizicki aktivan, na ovaj nacin.
Radim na kranu na gradilistu, sa daljinskim komandama, setacu po gradilistu skoro ceo dan na nogama , pa cu i na taj nacin imati mozda i vecu fizicku aktivnost. Posao je takav da cu raditi svaki dan po 10h (7-17h) i subotu i nedelju, dakle skoro bez dana odmora, narednih 6 meseci (takav je to posao, zato sam zimi odmarao). Budicu se svaki dan u pola 6, doruckujem oko 7. Ali imam problem jedan, posto moram da se prilagodim ljudima i majstorima na gradilistu, njima je rucak u 10:30 i jedino se tad jede. Kapiram da cu tad i biti gladan. Ali moje je pitanje sta bi ste mi vi predlozili za uzinu oko 14h na : proteinski dan, skrobni i uh dan ? Za vocni mi nije problem.
HVALA !