Uf, Las, sad si mi zadala domaći.

Negde sam videla kad sam išla u pohod da opremam studenta, možda u "Metalcu". Mada nije bio toliko mali, ovaj moj je 6 cm dužine i samo 3,5 u prečniku, i doslovno staje u šaku (

- pardon

), ima i regularno "skladište", tj. nije od onih što su za mlevenje nad tanjirom, ali njega sam upecala u Istanbulu. To treba da zadužiš nekog ko ide u neku zemlju tog tipa, Turska, Tunis, Egipat... gde god su prodavnice začina, imaju i takve mlinčiće, mada me ne bi iznenadilo da ih ima i kod nas, u gradovima koji imaju tu tradiciju.

314pezos napisao:Zašto pandur gradi okruglu kuću ?
.
.
.
Da ga neko ne sačeka iza ćoška

...
Al ti si sama sebe izgleda sačekala

Nisam znala ovaj...

E, Gile, danas sam ti lepa pa okrugla, spucala me sinoć koprivnjača pa sam malo

, ali dobra vest je da xyzal radi

, eto, konačno sam ga proverila na sebi. Nije kao bronal, ali bar je nekog efekta imao. Ne znam od čega je mogla da bude, jela sam sve po propisu, jedino ako me nije sustiglo što u poslednje vreme ubacujem pomalo dvopeka, ali više sumnjam na prašinu. Ali ne pamtim kad sam izgurala ovoliki period bez koprivnjače, ovo je sjajno.
madam mim napisao:I jaaa, i jaaa hoću mlinčić
Znam da ne voliš kad ti žmu ode na put....ti ćeš da se ubiješ od rada, garantovano

! Kažu da će biti lepa bar subota, možda neka šetnjica neobavezna koja će da se završi još neobaveznijom posetom nekoj radnjici, kao što umeš?

Ne mogu u šetnju, mnogo me pritegô doca... a i bolje da ne idem, žmu kaže da mi je to najskuplja FA do sada.

Zato sam njega sad zadužila... ne smem da pričam šta sam opet ubrljala s kupovinom. Ukratko, počela sam da širim pipke i van zemlje. Mis'im, kad neko zatvara butik pa spusti cene 300%... to se ne zove rasipnost, nego okasion... jel' tako?
Misha79 napisao:Moj omiljeni puding je- od svinje...

Aaaaaahhhhh... Misho, care, ljubim te za puding od svinje!!!

Uh, ismejah se slatko.

Ček' da napišem jelovnik... dolazi student pa će malo da se brlja, neću mnogo.
D: jogurt s lanom i začinima
U: 2 mandarinice
R: kupus salata, kriška mladog sira do 200 g
U: domaća krem supa od pečuraka (danas nemam s kime da pijem nes
)
V: izmena: mlad sir i parče pogače