Veliki pozdrav svima. Evo i ja se pridruzujem forumu u nadi da cu ovoga puta istrajati u drzanju dijete. Jednom sam je vec drzala posle drugog porodjaja( uz veliku pomoc vasih saveta na forumu i komentara koje sam svakodnevno citala), septembra prosle godine i za 5 nedelja sa 69kg uspela sam da dodjem na 62kg!!! Jos uvek stojim na toj kilazi na srecu, ali cilj mi je bio 56kg (s obzirom da sam visoka 160cm a pre trudnoca imala 53kg). Nikako mi se ne da nastavim sa dijetom.Pocinjem ko po obicaju svakog ponedeljka i ko po pravilu do uvece sam vec sita svega onog sto se u proteinskom danu ne jede!!!
I danas sem resila da je ponovo dosao prvi dan. Kao sto vidite uclanila sam se na forum, unapred sam spremila oba proteinska obroka..... ali na zalost vec sam prekrsila dijetu (posnim kolacima od maka koje obozavam a koje sam spremala kao posluzenje zbog posete svestenika)

Jako sam razocarana! I ne znam sta da radim!!
U stvari posledica svega je to sto mi dan pocinje jako rano.Jos od 6:15 sam na nogama, deca se bude jako rano i veoma su aktivna (sin od 3godine i cerka od 9 meseci) i prosto sam zavisnik od hrane jel me ona jedino i drzi budnom (moram da dodam da mi je suprug uglavnom na poslu, a ja kod kuce sama sa njih dvoje a uvece toliko isrpljena da nemam snag ni za sta).
Imam jedno molbu za pocetak: PODRSKU od svih vas koji me razumete; a i pitanje: da li da danas nastavim sa dijetom i proteinskom vecerom, ili da ipak sutra bude taj PRVI famozni dan?