Pa jel' znas da mi mlados' mirise na Malvaziju... 

Pa jel' znas da mi mlados' mirise na Malvaziju... 

KPJ napisao:Las, ako krenem kolima da znas da ces morati da me cekas da ti istovarim par boca kod Gazele,jos cu ti javiti.

Mada nije loše da ima i neki ovakav, za navlačenje ljudi na dijetu ("U, je, ovi dijetalci piju vince, pivce, jedu čvarCe - aj' da se učlanimo!").
), nego ću da kljuckam moje salatice, moje mandarinice... sad mi je rana saveznik u dijeti, ne smem da dopustim sebi taj luksuz da usporim crevca neadekvatnom hranom. 
- parče voćnog kolača
R: gomiletina salate

A moje lične rupe zarastaju, fala na pitanju...
Mislim, boli pa rastura, ali doca je srećan... srećna i ja. 

), pa pošto je pretila opasnost da će se ostaci razvlačiti danima (a malom već usijale okice), žrtvovasmo se svi noćas zarad detetovog zdravlja. Al' zato nisam jela slane rolate, sprečila sam sebe, ubacila sam ljutanik u sav fil, pošto to još ne smem da jedem.
(Inače je najzdravija zimnica koja postoji, ne znam da li se još negde pravi jer ga nisam našla na netu - krupno mlevena šargarepa, sveža paprika, beli luk i rendan ren, pa se samo zalije sirćetom i solju i tako ostavi u teglama - za cirkulaciju zimi dušu dalo.) E, sad treba ozbiljnije da se bacimo na detinju dijetu... viđeni smo kako ručkamo čips ispred zgrade i tome slično, a juče nismo hteli supu od spanaća. Od danas se uključujem na "majka monstrum" mod i zavodim kolektivnu disciplinu.
gulaša
Ovo odmah kopiram u moj dnevnik... Toliko ‚‚su'' me iskritikovali, a ja samo ne umem ovako lepo da se branim.dudank napisao:žrtvovasmo se svi noćas zarad detetovog zdravlja. Od danas se uključujem na "majka monstrum" mod i zavodim kolektivnu disciplinu.
Doduše prepisujem i ovo o kolektivnoj disciplini. Mislim da je to jedini način ako želimo da uspemo. I kod tebe i kod mene je bar jedno dete poštedjeno...
Tata bi me i sad tovio, ali ne moze 

mvera napisao:a ja samo ne umem ovako lepo da se branim.
Ali stvarno mi nisu kolači problem, mogu da budem noćni čuvar poslastičarnice koliko ih ne volim. Ima jedno osam vrsta koje smem da jedem, i to je to... sad se ugodio takav. (Nego dajte vi meni da čuvam neku kasapnicu... ili pivaru...
) Natalija napisao:Jooooj....ja saosecam sa detetom. Samo ne supa od spanaca![]()
Ali apsolutno podrzavam nametanje zdrave ishrane deci. Ja mojima i dan danas svaki drugi dan prebacujem sto su me kao dete tovili. I ne razumem zasto su to radili. Mama mi je svakog dana kupovala po 100g milkeTata bi me i sad tovio, ali ne moze
Ispred zgrade ekipa stalno nešto mulja, i onda se desi da jedini on stoji i tužno gleda... i naravno da će u nekom trenutku da poklekne i kupi čips. I čuveni gosti s čokoladama. Omutavela sam više objašnjavajući, ali ne vredi.
Imam najboljeg dr na svetu, ali šta vredi kad ga se plašim. 

dudank napisao:I čuveni gosti s čokoladama.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.