Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od lasata » pre 14 godine

Sta bre naisla Lasata... Naisla je, evo je... Evo jeeeeeeeeeee... Jel' se vracas preko Beograda KPJ? Pa gde ce ti dusa? Kako mozes Malvaziju Istarsku da pominjes... E tugo moja... Pa jel' znas ti KPJ da su je zbog mene prekrstili u Mamlaziju... Voleeeeeem... Idem... Ne mogu ovo vise da podnesem... Karton?! :shock: :29: Pa jel' znas da mi mlados' mirise na Malvaziju... :010:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • KPJ
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od KPJ » pre 14 godine

Las, ako krenem kolima da znas da ces morati da me cekas da ti istovarim par boca kod Gazele,jos cu ti javiti.
  • mirnisan
    Amater
    Amater

od mirnisan » pre 14 godine

:shock: jel to neko pominje vince? ovo je već teško izdržati.
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 14 godine

KPJ napisao:Las, ako krenem kolima da znas da ces morati da me cekas da ti istovarim par boca kod Gazele,jos cu ti javiti.

Ma kakva Gazela, planiraj i u Beogradu zaustavljanje... Pa moramo makar kafu da popijemo... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

od dudank » pre 14 godine

Ne znam kakva će odluka na kraju pasti za privatnost naših dnevnika, ali OVAJ dnevnik definitivno treba staviti pod trostruku bravu... :16: Mada nije loše da ima i neki ovakav, za navlačenje ljudi na dijetu ("U, je, ovi dijetalci piju vince, pivce, jedu čvarCe - aj' da se učlanimo!").

Juče ipak pade brlj na kraju, dvoumila sam se do poslednjeg momenta - ne marim picu s kupovnim testom - ali onda se ispostavi da su od 7 malih podloga četiri mirno pobuđale (kupljene dan ranije, navodno im je rok 4 dana), a to se, naravno, dešava u momentu kad je sav nadev iseckan i spremljen... onda se ispostavlja da u kući nema dovoljno brašna, a jedanaest je uveče (to smo tempirali da budu vruće pice kad student stigne u pola dvanajs')... i na kraju smućkam testo od mešavine belog, ražanog i ječmenog (a umesto kečapa passata), i ispadne toliko dobro da smo svi slatko ručkali u ponoć. Posledica je ta da sam danas naduvena kao skot (i dalje ne mogu da povežem zašto mi integralna brašna smetaju više nego belo), ali vredelo je... :)

Danas će biti malo batrganja, oni će da ručkaju sve lepo, a ja se ne usuđujem ovako naduvena da produžim sa ždranjem (najgori deo biće slani rolati koje treba večeras da pravim :cry: ), nego ću da kljuckam moje salatice, moje mandarinice... sad mi je rana saveznik u dijeti, ne smem da dopustim sebi taj luksuz da usporim crevca neadekvatnom hranom. :)

D: 2 velike mandarine
    R: gomiletina salate
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka, neka mandarinica
    V1: krem supica od spanaća
    V2: mali tanjir junećeg gulaša s mizerijom od testenina, salata, čaša mleka
    noćni desert :roll: - parče voćnog kolača
    Poslednja izmena od dudank u 14 Nov 2010, 00:45, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 14 godine

R: gomiletina salate

Stavila ja kupus u burence pre neki dan, pa mi ostale 3 povece glavice .. prvo sam razmisljala da ih vratim (dovezli kamion sa kupusom na obliznju raskrsnicu) .. eventualno zamenim za krompir, haha (te 3 glavice brat bratu 10 kila) .. pa sam onda rekla sebi "e, neces, nego ces da jedes gomilu salate od kupusa svaki dan dok ne pojedes, kad si tako glupu procenu napravila" :)
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 14 godine

"samo da se zapljunem" i da vidim dal' si dobro ...
    natrpavaju li te poslom ili imas vremena i za sebe?
    kako zdarovje ?
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Trenutno imam prisilnu pauzu od nekoliko dana i već ujedam... odma' je to rupa u budžetu. :cry: A moje lične rupe zarastaju, fala na pitanju... :) Mislim, boli pa rastura, ali doca je srećan... srećna i ja. :)
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 14 godine

Znaci - gotov uzas, horor i tortura? Da slavim ?
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Čekaj, bre, da zarastem. Nema slavlja još bar šest nedelja, nemoj nešto da ureknemo. :)

Sinoć brljnuh skroz bez veze... malo dete je opet počelo da nabacuje kilograme, a mm napravio u čast studenta hektar kolača (niskokaloričnog, da se razumemo :) ), pa pošto je pretila opasnost da će se ostaci razvlačiti danima (a malom već usijale okice), žrtvovasmo se svi noćas zarad detetovog zdravlja. Al' zato nisam jela slane rolate, sprečila sam sebe, ubacila sam ljutanik u sav fil, pošto to još ne smem da jedem. :) (Inače je najzdravija zimnica koja postoji, ne znam da li se još negde pravi jer ga nisam našla na netu - krupno mlevena šargarepa, sveža paprika, beli luk i rendan ren, pa se samo zalije sirćetom i solju i tako ostavi u teglama - za cirkulaciju zimi dušu dalo.) E, sad treba ozbiljnije da se bacimo na detinju dijetu... viđeni smo kako ručkamo čips ispred zgrade i tome slično, a juče nismo hteli supu od spanaća. Od danas se uključujem na "majka monstrum" mod i zavodim kolektivnu disciplinu.

D: 2 mandarine
    R: salata, jogurt sa začinima
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka, 1 mandarina
    V1: tanjir supe od spanaća, 4 kašike :cry: gulaša
    V2: ćuftice od mešanog mesa 160 g, kupus salata, čaša mleka
    Poslednja izmena od dudank u 15 Nov 2010, 20:21, izmenjeno 1 put ukupno.
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 14 godine

dudank napisao:žrtvovasmo se svi noćas zarad detetovog zdravlja. Od danas se uključujem na "majka monstrum" mod i zavodim kolektivnu disciplinu.
    Ovo odmah kopiram u moj dnevnik... Toliko ‚‚su'' me iskritikovali, a ja samo ne umem ovako lepo da se branim. :neznalica: Doduše prepisujem i ovo o kolektivnoj disciplini. Mislim da je to jedini način ako želimo da uspemo. I kod tebe i kod mene je bar jedno dete poštedjeno...
  • Natalija
    Početnik
    Početnik

od Natalija » pre 14 godine

Jooooj....ja saosecam sa detetom. Samo ne supa od spanaca :crybaby:
    Ali apsolutno podrzavam nametanje zdrave ishrane deci. Ja mojima i dan danas svaki drugi dan prebacujem sto su me kao dete tovili. I ne razumem zasto su to radili. Mama mi je svakog dana kupovala po 100g milke :shock: Tata bi me i sad tovio, ali ne moze :D
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

mvera napisao:a ja samo ne umem ovako lepo da se branim.

Imam ja još opravdanja u zalihama ako bi me neko baš priteg'o... :D Ali stvarno mi nisu kolači problem, mogu da budem noćni čuvar poslastičarnice koliko ih ne volim. Ima jedno osam vrsta koje smem da jedem, i to je to... sad se ugodio takav. (Nego dajte vi meni da čuvam neku kasapnicu... ili pivaru... :16: )

Natalija napisao:Jooooj....ja saosecam sa detetom. Samo ne supa od spanaca :crybaby:
    Ali apsolutno podrzavam nametanje zdrave ishrane deci. Ja mojima i dan danas svaki drugi dan prebacujem sto su me kao dete tovili. I ne razumem zasto su to radili. Mama mi je svakog dana kupovala po 100g milke :shock: Tata bi me i sad tovio, ali ne moze :D

Pa i ja računam da će jednom da bude zahvalan, iako se sad malčice duri... nije to nikakva stroga dijeta, samo normalna zdrava ishrana, nikad nismo ni podržavali kljukanje dece, ali kad su mine na sve strane. :cry: Ispred zgrade ekipa stalno nešto mulja, i onda se desi da jedini on stoji i tužno gleda... i naravno da će u nekom trenutku da poklekne i kupi čips. I čuveni gosti s čokoladama. Omutavela sam više objašnjavajući, ali ne vredi. :neznalica:

Juče bejah bila disciplinovana, pa sam danas skoknula na vagu, ali nisam se baš oduševila, znači, nastavlja se borba za održavanje... mislila sam danas da prošetam jer su mi se juče bolovi smirili, ali moj urođeni maler ne miruje, ponovo se upalio jedan deo rane, što se po pravilu dešava pred kontrolu kod dr (sutra), tako da svaki put idem sa klecavim kolenima i u strahu da će opet da džara. :bas_tuzan: Imam najboljeg dr na svetu, ali šta vredi kad ga se plašim. :)

D: mandarine
    R: jogurt sa začinima, salata od zelene boranije
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka, još neka mandarina
    V1: kriška sira 150 g, kupus salata
    V2: juneća šnicla, kupus salata, čaša mleka
    i mislim da ću da drmnem jednog bambija... uklapa mi se u kalorije
    Poslednja izmena od dudank u 15 Nov 2010, 20:20, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • shumska_jagoda
    Početnik
    Početnik

od shumska_jagoda » pre 14 godine

dudank napisao:I čuveni gosti s čokoladama.

s ovim i ja imam problem u ovim godinama, bake, deke, tetke, sve sve,ali bez čokolade ne dolazi u obzir...
    Ne možete da suzbijete požar, a da se ne opečete, ne možete da suzbijete poplavu a da se ne pokvasite.. i ne možete da se borite a da nemate gubitke...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ne brini se, Jagodice, prestaće i to jednog dana... a onda će ti svi donositi kafu, ali isključivo onu koju ne piješ. :16:
Odgovori 9033 postova