Gigile, kad god dodjem na forum kod tebe -kg... za tebe i Mimicu...
Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe... ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
Sta je bilo od jutros Gile? Nema te da nas budis. Mora da te je sneg dobro zatrpao. Ja sam jutos morala da pazim da ne pogubim decu po snegu, toliko je dubok.
Ipak sam uspela da se dokopam posla a kako cu da se vratim, videcemo.
Cmokic za dobro snezno jutro
Dobro jutro druže! Ajde na sneg!
Jutros sam o d osam do pola deset čistila sneg ispred kancelarije, okupile smo se nas tri komšike i udruženo čistimo sneg!
Prosipa kao iz kante!JUHUUUU
asreta napisao:Jutros sam o d osam do pola deset čistila sneg ispred kancelarije, okupile smo se nas tri komšike i udruženo čistimo sneg!:
Asreta ,vi ko da ste na vrh Durmitora a ne u sred Srbije!A kamo vam bjehu muski da vas bodre?
Gigo ,Gigo ,jesi covjek stijena ,al se topis .Bravo majstore!
Evo Gigo, tu sam i danas, pa ću iskoristiti priliku da ti čestitam na još jednom -kg, svaka čast...
ze tebe i Mimu
Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe... ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...