Veliki pozdrav svim UN-ovcima, a posebno za urednike, koji su me svojim korisnim savetima, pokrenuli i uveli u dijetu, za koju nisam ni sanjao da postoji

. Razgovarao sam sa nutricionistima, kondicionim trenerima, lekarima i niko nije rekao nista negativno za ovu dijetu. Inace, za koj dan punim 28 god, visok sam 185cm, tezak 112kg (a na pocetku dijete rekordnih 120-121kg

). Danas mi je 28 dan dijete i zadovoljan sam rezultatima. Priznajem da brljam skoro svaki dan popijem 1 espresso (na koj sam navucen

) sa vrlo malo mleka i pola kasicice secera, kao i vodeni dan koji nisam drzao, niti nameravam

. Ali zato pijem 3-3,5L vode i 2 tablete zelenog caja Nutricel dnevno (60 kapsula,750 din. u svakoj apoteci), koji je fenomenalna stvar i sa kojim sam imao odlicne rezultate jos ranije (pijem ga tacno mesec dana i ni jednom glad nisam osetio). Trenirao sam rukomet 9 god i kad sam prekinuo, naravno, zeludac je ostao kao bunar (do skoro) i kilogrami su dolazili godinama, polako ali sigurno, a moja kilaza je izmedju 85-90. Moram da se pohvalim ne samo kilogramima izgubljenim, vec nacinom na koji su za sad otisli

. Setnja, setnja i samo setnja. Za prekomernu kilazu, nista vise. Kondicioni trener i nutricionista (drugar i sestra) su mi zadali domaci

. Da setam, 12km dnevno 6 puta u nedelji i to mi je obavezan trening u trajanju od 2h. To je ubrzana setnja od 6-7 km/h, koja nije bas lagana, ali je osecaj posle nje fenomenalan. Nutricionista mi je rekao da se na moju kilazu dvocasovnom brzom setnjom izgubi od 1000-1200 kalorija. Vecina vas zna da je 1kg=7700 kalorija. Tako da izgubljenih 6000 kalorija nedeljno, priznacete, nije za bacanje

. Tako da slusalice u usi u cepajte samo

.
Izdrzacu do kraja dijetu plus odrzavanje, to je sigurno, jer uzivam u dijeti.
Imam jedno pitanje za urednike i autore, ako citaju ovo

. Da li smem nakon 3 meseca dijete i 3 meseca odrzavanja, da nastavim da se hranim isto kao poslednja 3 meseca, dok ne dodjem do zeljene kilaze ? Ili moram da raspalim opet po UN dijeti ?

Pozdrav i izvinjenje UN-ovcima na mom napisanom romanu :