za vas! Eh, da znate što je lepo kad čovek može slobodno da kija a da mu ne izleti i duša na nos.

Još može da bude neprijatnih iznenađenja (rana je i dalje blago upaljena), pa ne smem nimalo da se opuštam, ali dosad sam stvarno prošla bolje nego što sam očekivala, tj. bolje nego što je doktor očekivao.

Velika je stvar kad organizam sam izbacuje nešto što bi doktor inače morao da čupa, a ja sam sa svoje strane stvarno uključila sve što sam mogla, počev od limuna s belim lukom, polena, lekovitog bilja, pa preko kretanja, makar po kući (ukupno nisam sastavila tri dana ležanja), i što je takođe bitno, redovnog jela. Banalna stvar, ali rad creva je neverovatno važan kod nekih operacija, velika je greška ne jesti iz straha od bolova jer se tako opuste mnogi bitni mišići. Nadam se da nikad nikome neće zatrebati ovo što sam sad napisala, ali dobro je imati to na umu, ne možemo od doktora očekivati čudo ako se i sami malo ne potrudimo. (Mada ja i dalje tvrdim da je moj doca čarobnjak, i ostajem pri tome.

)
Juče sam napravila grešku u koracima, taman kad je trebalo da večeram, ja sam se zakucala pred televizor da gledam film (televiziju inače gledam jednom u 2-3 meseca), tako da sam zaboravila na večeru, i onda je bilo u ponoć stani-pani. Nije bila neka večera, 4 ćevapa i naviljak kupusa, ali nije mi prijala jer sam legla ubrzo posle toga, i još mi je teško u stomaku. Danas ću pametnije, a već danima mi se mota po glavi i jedna bajna čorbica koju nisam pravila milion godina

, nije preteralno dijetalna, ali ću da počastim svoju napaćenu tibicu. (Ne mogu da se ne prisetim, tu čorbicu su pravili u jednom hotelu gde sam svojevremeno boravila zbog posla, i na kraju su mi se svi smejali jer od svih specijaliteta koje smo imali na raspolaganju, skoro tri meseca, ja sam svaki dan tražila da mi sipaju po dvaput domaću vojvođansku čorbicu.

)
Ups, zamalo da zaboravim, juče je za užinu bilo još nešto, odoh da upišem!
D: jogurt s lanom i začinima
R: salata (sir sam zaboravila da pojedem)
U: neskafa sa 1,5 dl mleka, 3 mandarine
V: čorbica od svinjetine i piletine, s domaćim rezancima i sirćetom, uz kupus salatu i čašu mleka
desert: nekoliko čvaraka 
- ali sam odolela pici, nisam je ni takla.