Ma odu bih mu napisala, Mim... to je ionako nedovoljno iskorišćeno literarno područje, svi vazda samo o vinu. Uključujući i Rimljane, hehe, pa im propade carstvo. A nepismeni Sloveni i Germani šljokali pivo... eto, poenta je jasna.

Samo što ja ne mogu da ga pijem jer sam dobila još jednu turu antibiotika. Dr kaže da je bolje, trenutno skoro uopšte nemam bolove, i čak izgleda da je jedan konac izašao (ne smem još da se radujem, ali čini mi se da jeste), tako da ćemo izdržati još malo bez piva, zarad... lepote.

Opet sam lepo prošetala, i verovatno ću i danas, što nije nimalo loša fizikalija, jer sam ovako dokona uzela pa se izmerila pre i posle šetnje, i ustanovila razliku od neverovatnih 400 g, i to bez kapi znoja. Sad je jasno zašto mm kuka na moj tempo hoda.

Juče sam napravila malu izmenu, umesto noćnog sira pala je opet velika čaša mleka, radost za želudac posle ovolikih lekova. Nešto ovih dana mnogo lepo jedem za malo kalorija... izgleda da ovaj kupus vadi stvar.

A i ponovo sam počela da delim večeru na dva dela, tako da nema gladi.
D: jogurt s lanom i začinima
R: kupus salata
U: neskafa sa 1,5 dl mleka, mandarine (4 komada, ali su kao klikeri)
V1: dinstan kupus i manja porcija mesa, neskafa
V2: dinstan kupus i malo parče gaudeEdit* - Ne znam više kud udaram, sad sam saznala da je ex-svekrva imala težak šlog i to pod vrlo nesrećnim okolnostima, potresla sam se najstrašnije, dete upravo kreće iz NS, a ja ne mogu ništa da pomognem ovako kljakava... ufffffffffffffffff.