dudank napisao:.. a ja ne mogu da proslavim pivom.
Čestitke detetu a ja ću mesto tebe proslavim sas pifce ... baš mi je pao vitamin B, pa moram da to nadoknadim

dudank napisao:.. a ja ne mogu da proslavim pivom.

Tek kreću kolokvijumi, ima vremena i da ubrlja...
Ali ovo je bio prvi, pa sam baš ponosna. 
, a dete je odnelo svoj... ovo je bila drndava nokija, pocrnjuje ten i stanjuje noge kako voliš.

za brucoša, svaka mu čast....pametan na mamu...lep na mamu...sposoban na mamu.... 

Baš je ispao žešći mešanac, pored koga god iz familije da stane, on liči. 

dudank napisao:Baš je ispao žešći mešanac, pored koga god iz familije da stane, on liči.

Ne sviđa mi se što brljkam... što je najgore, nije ni od gladi ni od nervoze, posle svega što sam pregurala mogu mirno da stanem u red za sledećeg dalaj-lamu, nego su mi to kao neka "praktična rešenja", u stilu bolje ovo nego ono... bolje parče 'leba nego gelusil-lak, bolje parče slaninice nego natrijum-pikosulfat... dovoljno već hemije pijem i bez toga, ali vaga neumoljivo ide naviše sa svakim malim brljem. Š'a da kažem, guram dalje, pa šta bude... zasad je najbitnije da se izborim sa ovom upaljenom ranom.

posle svega što sam pregurala mogu mirno da stanem u red za sledećeg dalaj-lamu

Sad će valjda da se smiri... kaže dr za 3-4 dana, uf, to bi bilo bajno! Preko dana tu i tamo, izdržim bez kukanja, ćutim i škrgućem zubima, ali noću padne samokontrola, pa kad me cimne u snu, tako zaurlam da isprepadam i ukućane i komšiluk. Sreća te je prva komšinica doktorka, ona već po vrsti mojih noćnih zvukova može da postavi dijagnozu. 
Nije moglo da bude divlje kao u najbolje dane, ali nije bila baš ni standardna bolesnička vizita. I dobila sam diiiivan poklon, nešto što jurim već duže vreme, a to je kameni gorionik za eterična ulja. Malo brže isparava voda, valjda se kamen više greje nego metal, ali prelepo izgleda. A ja baš juče (kad sam kupovala lek) zamolila apotekarku da mi naruči neka MeiLabova ulja iz kataloga... e, sad će štapići i svećice malo u zapećak, a kreće iživljavanje sa uljima.

Nju imam (obavezno!), ali bih za neke extra situacije htela da je kombinujem s pačulijem, a ne mogu da nađem uljani rastvor... ima kod Indijaca (mislim, u Indian shopu) tinktura, ali to ispari u roku od pola minuta. Zasad još imam ružu i orlove nokte (neki španski proizvođač), lep je bio i crveni mak, ali njega sam potrošila i više nisam našla. (Nije mi baš jasno, cvet maka nema neki miris u prirodi, a ulje je bilo baš divno, onako neki mek, bebast miris, super za spavaću sobu.) Sad sam naručila bergamot, uz novu dozu pomorandže... ma moram da prošetam po onim "pokloničarnicama", tamo ponekad znaju da imaju lepa uljanca. (Mada može čovek i da se žešće pređe, jednom sam kupila beli lotos koji je mirisao... hm, ne znam kako miriše truo lotos u koji se zapleo vodeni pacov, ali verujem da je slično tome.)

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.