rebeca92 napisao:Gigo, šta predlažeš onda? Da se jede ili ne?

Htela bih da pitam šta je još, osim običnih kifli, moguće jesti u pekari (za ručak) na UN dan?

vikii napisao:Nije mi niko odg.da li mogu samo supu sa rezancima uzeti za UH dan? Ili mozda 200 gr.stapica? Nekako mi je to najgori dan najradije bi preskocila citav rucak...
I kod nas su sad izasle neke punjene cokolade sa 70% kakaa,da li mogu njih koristiti mnogo su ukusnije? Do sad sam jela cokoladu sa 85% a sad sam kupila sa 99%,mogu misliti kako je ukusna...

čupavac napisao:Ćao svimaHtela bih da pitam šta je još, osim običnih kifli, moguće jesti u pekari (za ručak) na UN dan?
Hvala i nadam se nekom ukusnom odgovoru![]()

Ja cu mjesati malo ove ljepse malo one....
Sta mi predlazete za rucak-proteinski dan, a moram ga pojesti na nogama za 15 minuta, van kuce i restorana?
Ja sam razmisljala o nekom sendvicu, ali to je mnogo hleba, pa sad stvarno nemam nikakvu ideju? I jos nesto
da li su za veceru (UN dan) dozvoljeni bas svi slatkisi? Moram priznati da me ta veceta na UN danu najvise buni, jer ceo ciklus odvajam srob, proteine, ugljene hidrate i onda na taj dan ya veceru u 2-3 klaca pojedem sve zajedno

čupavac napisao:Sta mi predlazete za rucak-proteinski dan, a moram ga pojesti na nogama za 15 minuta, van kuce i restorana? Ja sam razmisljala o nekom sendvicu, ali to je mnogo hleba, pa sad stvarno nemam nikakvu ideju?
čupavac napisao:da li su za veceru (UN dan) dozvoljeni bas svi slatkisi?
čupavac napisao:Moram priznati da me ta veceta na UN danu najvise buni, jer ceo ciklus odvajam srob, proteine, ugljene hidrate i onda na taj dan ya veceru u 2-3 klaca pojedem sve zajedno

I sada ne znam da li da prekinem sa dijetom, ili da je ublazim, ali kako?! Ako neko moze da mi pomogne, otvorena sam za svako racionalno resenje.
Inace kilogrami solidno idu nadole, za sad oko -10.

Ako na proteinski dan jedem filet oslića, da li mogu za večeru tunjevinu?
Čini mi se kao da sam negde pročitala da može, ali da me ubijete ne mogu to sad da pronađem 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.