athena napisao:Plz odgovor na pitanje. Jutros sam mahinalno za dorucak pojela ne razmisljajuci, 6 badema i par suvih sljivaHoce li mi to poremetiti tok dijete?
![]()
Hvala
vikii napisao:athena napisao:Plz odgovor na pitanje. Jutros sam mahinalno za dorucak pojela ne razmisljajuci, 6 badema i par suvih sljivaHoce li mi to poremetiti tok dijete?
![]()
Hvala
Svi mi pravimo greskice,ali nastavi dalje dijetu kao da i nisi napravila gresku!
Nece ti toliko jedan dan poremetiti dijetu,ne brini!
vikii napisao:Danas sam se vagala i moja kilaza trenutno stoji,planirala sam sad da krenem sa turbo UN ali nisam sigurna,sta mi vi predlazete? Danas mi je 37 dan! I da li i trudnice mogu da koriste ovu dijetu ili to nije preporucljivo? Hvala unapred!!!
rebeca92 napisao:U koji dan spadaju čičoke?
Winnie napisao:Može li se na vitaminski dan jesti dinstani kiseli kupus? Dinstala sam ga na vodi i još sam dok sam jela naribala jedan češanj bjelog luka i posula sa malo paradajz sosa. Vodila sam se tim da ako mogu pečene jabuke i svježi kiseli kupus, zašto onda ne bi mogao i dinstani? A bjeli luk i paradajz su isto vitamini... pa eto... Mislila sam da nema greške... Čekam mišljenje stručnjaka. Jesam li zabrljala ili nisam?
athena napisao:Plz odgovor na pitanje. Jutros sam mahinalno za dorucak pojela ne razmisljajuci, 6 badema i par suvih sljivaHoce li mi to poremetiti tok dijete?
Hvala
vikii napisao:Svi mi pravimo greskice ,ali nastavi dalje dijetu kao da i nisi napravila gresku!
314pezos napisao:rebeca92 napisao:U koji dan spadaju čičoke?
Pitanje prosleđeno autorima i čekamo njihov odgovor.
Mojca Poljanšek napisao:To će vjerojatno biti klasificirana kao neutralna namirnica, bez obzira na to što podsjeća na krumpir, ali nisam posve sigurna.
Ovaj put, ja ne mogu dati zadovoljavajući odgovor, nažalost.
S poštovanjem, Mojca
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.