Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od dudank » pre 14 godine

Fala, Neno, obraduješ me uvek kad svratiš! :skakutalo:

Kikerice su cipele moje mladosti - ali mislim da su to nosile i starije generacije, pa se možda i sećaš, izgledaju ovako:

Slika

Kod nas su bile uglavnom samo oker i teget, ređe su se nalazile crvene, ja sam moje kupovala stalno u Bg još od osmog razreda, ali sad me baš zapanji Lass :shock: , dakle moramo u svemu da budemo "naj" kad su cene u pitanju - ovakve su po zapadnoevropskim zemljama 60 evra, a kod nas... kuku, kuku. Odoh ja sutra da kupim tu lepu kopiju pa da me Bog vidi. ;)
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 14 godine

Hvala, Dudo, u moje vreme bile su martinke, a i sada su, ovakve su nosile moje ćere kad su bile u osnovnoj, više ne, ma ne izlaze iz patika, osim kad baš, baš napada sneg.
  • madam mim
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od madam mim » pre 14 godine

Samo da vidim da li si ponosna vlasnica :) ?
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Buduća vlasnica će morati da pričeka do sutra-preksutra da ne bi sitnila netom kupljene evre, upravo smo ustanovili da smo za vikend malo ubrljali kutnji budževinitet. :010: Nije Dan bezbednosti, ali valjda će da me se sete. :D

D: jogurt sa začinima
    R: kupus salata u neograničenim količinama (juče me nešto zavitlavao želudac, pa bih danas laganiju hranu)
    U: mandarinice, neskafa sa 1,5 dl mleka
    V: juneća šnicla, kašika-dve niskomasne pavlake, neka salata
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 14 godine

Pa kad si spremala sina za studentsko prezivljavanje... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Pre bi se reklo da on uživa, a mi preživljavamo. :D Šala, parice za njegove studije su odavno spremljene, samo imamo mali zastoj sa isplatom, pa smo upali u knap, ali mogu cipelice i da sačekaju. ;)

Na vagi danas katastrofa, još juče je krenulo naviše, ali danas baššššš... prošetaću koliko mogu (redovna kontrola, utorkom i petkom), čini mi se da posle dobre šetnje bolje prorade i bubrezi i sve ostalo. (Da ne bude zabune, moja "šetnja" je takva da mm trčka za mnom, hodam brzo kao kreten i nikad od mene dama.)

D: jogurt s lanom i začinima, mandarina
    R: (pomeren zbog dr) dinstan kelj, kupus salata
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka
    V: junetina na suvom tiganju, salata od cvekle, 2 kašike niskomasne pavlake
    noćni šatro brlj - dinstan kelj (mizerija od kalorija)

Inače od sinoć kriziram za skrobom, pa sam zato i rešila da se zatrpavam salatama. :010: Svraćala sam posle lekara u supermarket, došlo mi da pokupujem sve one hlebove i peciva tamo, i da ih načnem već na kasi. :007:
    Poslednja izmena od dudank u 20 Oct 2010, 02:40, izmenjeno 1 put ukupno.
  • mica66
    Amater
    Amater

od mica66 » pre 14 godine

Auh ... slatko se nasmejah ... Sve me boli ... bate ...
    sto me ovaj ticker nervira, stalno mi nabacuje da mi je idealna 55kg !
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • madam mim
    Amater
    Amater

Ha, ha - ja od 1965. kriziram sa skrobom :D ! Izgleda da je sve OK na kontroli? :009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Pa bre, kad me terate da lajem i da izgovaram zabranjene reči... jede mi se krompir na sto načina. :bas_tuzan:

Juče sam ceo dan žljuvila kelj - mm nešto eksperimentisao, hteo valjda da puni neke polovine glavica, ali ih zaboravio pa se prekuvale (izem ti eksperimentatora)... nebitno, poenta je da su oni imali šta drugo da jedu, ali ja NE, pa rek'o daj ovamo taj kelj, ne moram svaki dan da jedem čovečanska jela, mogu neki put malo i da pasem. I uopšte ne mogu da se žalim, za to malo kalorija stvarno sam jela kao gospođa čovek, ali duša, duša... željna krompira.

Zdravstveno izvešće - do 6. novembra sam na raspustu, tj. doktor je na odmoru, a njegov kolega je zadužen da me drži na oku, ali pošto se ona komplikacija uspešno otkomplikovala (Mim zna o čemu je reč), zasad je status quo... u suštini i dalje boli kao đavo, ali meni je :01: sve što nije direktna invazija i ne žalim se uopšte. (Biće kukanja kad se vrati doca da me pritegne, ali dotle nemam pred sobom opravdanja da smaram. :) )

U međuvremenu su mi stigle pajice :skakutalo: , pa ću malo kasnije u pohod na nove pipe, videla sam još jedne dobre (isto kopija kikerica), samo treba da izaberem boju i kombinaciju štepova - što bi bilo lepo da ima neko od vas da ide sa mnom, skroz sam neodlučna - tako da će to da mi bude i FA i provod.

Danas keljarim, mada imamo i lepe cukine, pa ako mm i njih upropasti, možda će i oni da završe kod mene u tanjiru. :17:

D: jogurt s lanom i začinima, 1 dvopek (od 25 g hleba)
    R: kelj (baren, s prelivom od belog luka proprženog na malo maslinovog ulja)
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka + brlj (3 velika čvarka i 1 mandarina)
    V: kelj, juneća pljeska, kiselo mleko, JOŠ jedna mandarina
    Poslednja izmena od dudank u 21 Oct 2010, 12:15, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • mica66
    Amater
    Amater

Ma samo da si ti nama ziva i zdrava, za ostalo cemo lako. A mozda dotore i ne bude morao dalje da burgija, mozda se sve lepo zaleci i nestane.
    ovo nam je staro stanje - dok nam je Djolence bio veseo. a onda smo zavrsili sa veseljem ...
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Mora da burgija dokle god je ova skalamerija u mom cenjenom telu. Da znaš kakav lep makrame imam, izeklao doca. Slika

Juče uzeh tu kopiju kikerica... tj. moja astralna projekcija, pošto sam tehnički bila ovde. (Malo-malo pa se uključim na forum slučajno, 'bava me padajući meni, pa tako ostane, a ja ne vidim.) Dakle, moja astralna projekcija je juče obavila kupovinu i zadovoljna je, crni lak ali ne visok sjaj, tako da nisu previše apa-drapa i sad mogu da nosim i 'aljinice. :roll: (Što je ekstra prednost kad ideš kod lekara, samo izvedeš kan-kan i odma' čovek ima uvid u sve.)

Danas uživacija u sunašcu :) , i unošenje cveća, za noćas je najavljena moguća nula, a moj hibiskus još cveta... sad će jadniče da se ogreje. (I da mi zakloni pola prozora, ali uskoro će to biti prednost, da ne gledam grozoramu od golog drveća i pokislih zgrada.) I ja sam se nešto sva smrzla, pa ću da se grejem s njim. :17:

D: jogurt s lanom i začinima, dvopek od 25 g hleba
    R: begova čorba (nisam merila i slatko sam se odvalila), kupus salata
    U: neskafa sa 1,5 dl mleka, 2 mandarinice
    V: varijanta 3 - dvopek (od 100 g hleba :oops: ), kupus salata, veća kriška sira (200 g), paradajz preliv BEZ ikakvih dodataka (samo ukuvan paradajz)
    Poslednja izmena od dudank u 22 Oct 2010, 02:12, izmenjeno 3 puta ukupno.
  • madam mim
    Amater
    Amater

Dakle, moja astralna projekcija je juče obavila kupovinu i zadovoljna je, crni lak ali ne visok sjaj, tako da nisu previše apa-drapa i sad mogu da nosim i 'aljinice.

Eto vidiš šta znači kad se neko ispravno vaspitava :D , pa je fini i koristan, mogla je umesto kupovine i neku psinu da napravi!
    Baš se radujem što si se ponovila, pa nam se još i sunce iskezilo, divota jedna! Uživaj u cipelicama i mazi hibiskus u toplom. :009:
  • mirnisan
    Amater
    Amater

od mirnisan » pre 14 godine

Nena3110 napisao:Dudić, sve najbolje, da nam ti budeš zdrava, nije sve u robi.
    Eto, ja glupača i ne znam šta su kikerice :neznalica: :oops:

a ja pitam im li 41 :D

dudank napisao:dakle, moja astralna projekcija je juče obavila kupovinu (Što je ekstra prednost kad ideš kod lekara, samo izvedeš kan-kan i odma' čovek ima uvid u sve.)

koja ideja,sledeče sedmice imam niz pregleda..... :005: mislim da ču imati problem,prvo moja kilaža,drugo moje godine. :placljivko:
  • mica66
    Amater
    Amater

dudank napisao:Da znaš kakav lep makrame imam, izeklao doca.

ah, ah ... dosta, bleso jedna ! oces srcka da me strefi ?!?
  • madam mim
    Amater
    Amater

Jel' to astralna izvela nove pipe u šetnju :D ? :009:
Odgovori 9033 postova