Pa bre, kad me terate da lajem i da izgovaram zabranjene reči... jede mi se krompir na sto načina.
Juče sam ceo dan žljuvila kelj - mm nešto eksperimentisao, hteo valjda da puni neke polovine glavica, ali ih zaboravio pa se prekuvale (izem ti eksperimentatora)... nebitno, poenta je da su oni imali šta drugo da jedu, ali ja NE, pa rek'o daj ovamo taj kelj, ne moram svaki dan da jedem čovečanska jela, mogu neki put malo i da pasem. I uopšte ne mogu da se žalim, za to malo kalorija stvarno sam jela kao gospođa čovek, ali duša, duša... željna krompira.
Zdravstveno izvešće - do 6. novembra sam na raspustu, tj. doktor je na odmoru, a njegov kolega je zadužen da me drži na oku, ali pošto se ona komplikacija uspešno otkomplikovala (Mim zna o čemu je reč), zasad je status quo... u suštini i dalje boli kao đavo, ali meni je

sve što nije direktna invazija i ne žalim se uopšte. (Biće kukanja kad se vrati doca da me pritegne, ali dotle nemam pred sobom opravdanja da smaram.

)
U međuvremenu su mi stigle pajice

, pa ću malo kasnije u pohod na nove pipe, videla sam još jedne dobre (isto kopija kikerica), samo treba da izaberem boju i kombinaciju štepova - što bi bilo lepo da ima neko od vas da ide sa mnom, skroz sam neodlučna - tako da će to da mi bude i FA i provod.
Danas keljarim, mada imamo i lepe cukine, pa ako mm i njih upropasti, možda će i oni da završe kod mene u tanjiru.
D: jogurt s lanom i začinima, 1 dvopek (od 25 g hleba)
R: kelj (baren, s prelivom od belog luka proprženog na malo maslinovog ulja)
U: neskafa sa 1,5 dl mleka + brlj (3 velika čvarka i 1 mandarina)
V: kelj, juneća pljeska, kiselo mleko, JOŠ jedna mandarina