314pezos napisao:Lenna napisao:Da li znate u koju grupu namirnica spada Soja u Zrnu?
Evo sta autorka UN dijete kaže za soju: Sojino meso i Tofu - sojin sir idu za proteinski dan, soja u zrnu na skrobni dan a mlevena soja ili sojine ljuspice na UH danLenna napisao:da li kod UN dijete moze za dorucak da se pojedu 2 redane jabuke s sakom lana i seckanog badema ili soje u zrnu?
ne ... samo čisto voće
athena napisao:
MEDJUTIM, JEDNO PITANJE...MOLIM VAS AKO MI MOZETE RECI KAKO IZDRZAVATE VODENI DAN????
JA SE NJEGA JAKO PLASIM I MISLIM DA GA NECU MOC IZDRZAT JER CU SE DEFINITIVNO ONESVIJESTITI U TOKU DANA
vikii napisao:athena napisao:
MEDJUTIM, JEDNO PITANJE...MOLIM VAS AKO MI MOZETE RECI KAKO IZDRZAVATE VODENI DAN????
JA SE NJEGA JAKO PLASIM I MISLIM DA GA NECU MOC IZDRZAT JER CU SE DEFINITIVNO ONESVIJESTITI U TOKU DANA
Meni je danas vec 35 dan! I ja sam se bojala vodenog dana ali ipak sam ga pregurala. Ja sam skuvala litru caja i napravila limunadu.....ili ako bas budes gladna,jednostavno prosetaj ili uradi nesto i to prodje. Ma izdrzaces ti
I bez mlijeka u kavi.vikii napisao:Mislim da to ide za mjesecevu dijetu,to je isto mnogi kazu dobra dijeta,e tad se striktno drzi tih pravila samo voda. A za UN vodeni dan mozes piti kafu i cajeve bez secera i (sto ja zovem limunada) 1 limun na 1,5-2 litra vode,ali nije lose!
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 21 gost
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.