Auf, pa danas mi je dnevnik extra, svratile mi retke 'tice!

Bilo bi lakše da se pohvata kad bih počela povremeno da stavljam "kratak sadržaj prethodnih nastavaka" - a može i "u narednim epizodama gledaćete..."

- da se piše, pište se, ali kod mene stvarno nema nikakvih krucijalnih događaja, nego neurotično škrabam da prekratim vreme bolovanja (dakle, krajem decembra očekujte postove od šest metara).
Da ne ureknem - stanje mi se tako drastično popravlja da nemam na šta da se žalim, verovatno ovo i boli, konci i drenovi, ali toliko je malo u odnosu na do pre neki dan da bih sad žurku napravila koliko sam srećna. Danas neću u šetnjicu jer želim da se maksimalno posvetim velikom detetu (a i da mu naspremamo malo klope), ali šetkam po kući kao nova.

Beo, na maskenbale se ložimo više mi nego deca, isključivo u tome je tajna...

Ne mogu više ni da se setim svih maski, znam da su mi najdraži bili Asteriks (veliko dete) i Šrek (malo dete), svojevremeno sam se dosta muvala po pozorištu pa pokrala fazone za pravljenje rekvizita. Tako da je Tutankamon bio laganica, samo dok sam se setila da na parčiće teget svile izlepim trake od samolepljive zlatne folije, ostalo je posle išlo samo po sebi. Sreća te dete i ja nosimo isti broj, ono su moje hipi sandalice koje sam letos kupila. Što me sad baca na drugu temu, juče videh preslatke cipele, baš kakve tražim od proletos, kao kikerice samo trun elegantnije - ali me nešto začudi cena, prošle godine su za 6-7 hiljada mogle da se kupe vrlo pristojne kožne čizme do kolena, a sad duboke cipele šest... da li sam ja ispala iz toka zbivanja, ili je to realna cena?
Danas je dan za redovni brlj, a meni se nešto ne brlja... juče sam od radosti zaboravila da večeram, zasela sa studentom pa udri u priču, posle sam samo reda radi uzela neki zalogaj. Možda će večeras ipak da mi zamiriše štrudla.
Svima lep dan želim!
D: jogurt s lanom i začinima
R: dinstani karfiol, dan treći
U: neskafa sa 1,5 dl mleka, lubenica
V1: sarma (normalna porcija bez hleba)
V2: 2 šnite štrudle sa sirom