Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • marrayya
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke (Polu)Mrsavicc

od marrayya » pre 12 godine

Ne opterecuj se previse, samo nastavi dalje :)
    https://www.TickerFactory.com/weight-loss/wznF5dQ/]
    Slika
  • Andy
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od Andy » pre 12 godine

Tako je, samo nastavi sa novim elanom :)
  • alfa
    Amater
    Amater

od alfa » pre 12 godine

Više puta rečeno i ponovljeno: skrob i ugljeni hidrati su praktično ista vrsta namirnice.
    Kikiriki je, ako se ne varam, protein tako da se on tu baš i ne uklapa... :wink:
    Htedoh samo da kažem da ta zamena skroba ugljenim hidratima (po klasifikaciji ovog režime ishrane) u biti i nije neki veliki brlj... Kikiriki u to doba jeste - al' manji od npr moje čokolade :16:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 12 godine

AnaV napisao:Znam da sam se juće javljala u tvom dnevniku, ali mog posta nema?

Ana, ne znam šta se desilo....Ovo je jedini tvoj post u mom dnevniku...Ali nema veze, hvala što si svratila.. :)

Marayya, Andy, Alfa...naravno, znam...
    Kikiriki je koštunjavo voće (znam da znaš) i tretira se kao voće u ovoj dijeti sem što ne može biti doručak (one dve voćke) ali može užina ili dodatak užini koju čini drugo voće, i naravno u jako ograničenoj količini, zbog kaloričnosti između ostalog, i nikako kao večera....Nije protein svakako.
    Ali nema veze sada, srećna sam što mi sinoć kada sam ovo napravila, slatkiši nisu ni pali na pamet...

Vidimo se kasnije!
    :009:
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • tinčicaaa
    Početnik
    Početnik

od tinčicaaa » pre 12 godine

Debeliccka napisao:Kikiriki je koštunjavo voće (znam da znaš) i tretira se kao voće u ovoj dijeti sem što ne može biti doručak (one dve voćke)

:16: :16: zamisli,2 kikirikija pojest....hahahahahahahaahahahaha....bas sam se nasmijala...
    ajde ajde lutko moja... sve je to kao pod normalno...mijenjamo svoje prehrambene navike...i psihu vezanu uz njih...ali psiha vezana za emocije je nesto drugo...desi se svima...i prodje...svi budemo malo :17: s vremenom se vratimo u normalu...drzi mi se... :009:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Tinčice bre !!!!!!!!!!! nisam mislila da se pojedu dva kikirikija, nego sam htela da kažem da nije dozvoljen kao doručak ...ni dva ni dvadeset dva ni dvestadva... :)
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • tinčicaaa
    Početnik
    Početnik

od tinčicaaa » pre 12 godine

ma znam...ali mi smijesno ispalo....zamislila si u glavi kako jedem ta 2 kikirikija...
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Hehe...
    E evo ti sad kikiriki pa gledaj koliko hoćeš ...
    http://www.google.com/search?num=10&hl= ... piJNXIbqLE
    Slika

• MAKILICA
    Početnik
    Početnik

od MAKILICA » pre 12 godine

Eto i mene u obilazak tvog dnevnika....75.dan...svaka čast.....čestitam ti na tome....kako si mi slatka sa tvojim brljama :).....slatko se nasmejem :)....jelovnici su ti super,kradem ideje :)...veliki pozdrav od mene :)
  • moravka
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od moravka » pre 12 godine

Samo da gvirnem! :wink: Mrsavko( valjda se ne ljutis sto te tako zovem), nije smak sveta taj kikiriki( a jes da nije dobro)! Gledaj napred i nastavi svoj put kao i do sada! :009:
  • PufPufna
    Početnik
    Početnik

od PufPufna » pre 12 godine

Ex Debelicka, već si na kraju puta i držim ti fige da završiš što pre. :) :009: Kad smo već kod kikirikija... :D Da li je za dijetu ok onaj kikiriki u ljusci? On nekako nije ni slan ni mastan. :?
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala Makilice!
    Moravka nije smak sveta, znam, nego...moram da pišem sve, neću valjda da sakrijem da sam jela! Nema tajni! Nije smak sveta, ali sam se stvarno osećala kao da sam pojela loptu...
    Ali dobro, prezadovoljna sam što je moj brlj hleb i kikiriki a ne stara ljubav (slatkiši). I naravno da mi ne smeta što me zoveš Mršavko, naprotiv, a i vidiš da me zovu na razne načine, imam deset imena...Ali sva su u istom duhu!
    PufPufna, nije još kraj, idemo na drugih 91 dana....Nije mi ni malo mrsko, jedva čekam, jedino mi je mrsko planiranje dana i kupovina hrane non stop..
    Kikiriki u ljusci ok (ja kupujem Gud dijet bez soli, onaj slani i ne podnosim svakako) - ali po pravilima UN dijete što se tiče načina i količine uzimanja (naravno ne kao ja).
    Što se tiče moje kupovine Gud dijet kikirikija, izgleda da te kupovine neće više biti....sve su prilike, prokockala sam poverenje, sada bi trebale sankcije...

Evo i današnje hrane:

21.Jan- UH Dan- 77/91
    D: 2 jabuke
    U: 1 crveni grejpfrut
    R: makrobiotički hleb, salata iz turšije
    V: palačinka sa nutelom i bananom, malo sladoleda, red crne čokolade

Kad pokušavam da brojim dane do trećeg vodenog nešto mi je čudan ovaj moj broj dana, ne znam zašto... :005: :?
    Jedino što sam promenila je što sam jedan UH dan preskočila pa umesto 4 dana imala 3 ali i dalje mi nije jasno...Posle ću da prostudiram kalendar i ako mi se bude dalo, da zađem po dnevniku i proverim da li sam dobro numerisala sve dane....
    Trebalo bi svakako da posle sutrašnjeg V dana imam još 2x4 dana = 8 dana i da 9.dan bude V O D E N I. Pa da, to će biti 86. dan (umesto 87.po pravilu)..Valjda je to to...
    Vidimo se!
    Poslednja izmena od Debeliccka u 21 Jan 2013, 23:41, izmenjeno 1 put ukupno.
    Slika

• alfa
    Amater
    Amater

od alfa » pre 12 godine

Taj dan koji si izostavila, trebalo je da "brojiš".
    Al' sam objasnila :shock:
    Ovako je lakše.
    Recimo da je 19. dan UH i da ga "preskočiš" što znači da je realno 19. dan dijete kod tebe umesto UH postao voćni. E sad... Da ne bi do kraja "vukla" taj jedan dan razlike, ti lepo taj voćni dan i prevedeš u 20-ti dan dijete kako bi i bilo da nisi preskočila UH.
    Jesam li sad uspela da pojasnim?
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Jasno mi je sada naravno, ali tada to nisam znala...pa neću sada ići unazad da prepravljam dane po dnevniku...
    A možda bih i trebala?
    Na početku dijete (oko 12.og dana) sam se bila razbolela, tj otrovala hranom i dva dana nisam bila na UN (ali nisam ni jela bogzna šta)...i treći dan sam nastavila da brojim kao da ova dva dana nisu ni postojala...
    Elem, ili ću ,,editovati,, tj isprepravljati dane, ili će moja UN onda imati 90 dana (što je u stvari 91 po tom tvom savetu)....šta god....
    Edit: evo sve sam isprepravljala, od Badnjeg dana na ovamo (kada sam Badnji dan napravila da bude V da bi Božić bio P)...Sad je OK..
    :)
    Poslednja izmena od Debeliccka u 21 Jan 2013, 23:42, izmenjeno 1 put ukupno.
    Slika

• alfa
    Amater
    Amater

od alfa » pre 12 godine

Debeliccka napisao:Jasno mi je sada naravno, ali tada to nisam znala...pa neću sada ići unazad da prepravljam dane po dnevniku...
    A možda bih i trebala?
    Na početku dijete (oko 12.og dana) sam se bila razbolela, tj otrovala hranom i dva dana nisam bila na UN (ali nisam ni jela bogzna šta)...i treći dan sam nastavila da brojim kao da ova dva dana nisu ni postojala...
    Elem, ili ću ,,editovati,, tj isprepravljati dane, ili će moja UN onda imati 90 dana (što je u stvari 91 po tom tvom savetu)....šta god....

Ma nije ni važno... Samo sam htela da pomognem da pronađeš izgubljene dane tj. saznaš gde su 8)
Odgovori 3271 post