Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine
    od 314pezos » pre 16 godine

Hvala krofnice na obilsaku :009:
    Slika
    Slika
  • caca
    Amater
    Amater

od caca » pre 16 godine

E bas mi zao tog gazde!Verujem da je razocaran!A sta cemo sa svim onima sto pametuju po gradu!Kad god sam isla da kupim farmerke po radnjama u Knezu,Milenijumu i sl.mestima ja sam imala problem najveci broj 30 eventualno 31.i znate ono nestalo nam je vecih brojeva izvinite..... U stvari i nedrze vece brojeve!Sta samo super ribe treba da se obuku?Nikad nisam htela da kupujem u radnjama za buce!
    Čudno je to kako je malo potrebno da budemo sretni, i još je čudnije kako nam baš to malo nedostaje.
  • Lela Bacvanski
    Amater
    Amater

od Lela Bacvanski » pre 16 godine

caca napisao:Nikad nisam htela da kupujem u radnjama za buce!

Ali Caco ja moram, ako mislim bilo sta da obucem.. :oops: Ali, neka osvanuce i taj dan kad cu ja uci u fensi radnju za ribice i kupiti sebi nesto sto mi dobro stoji :-P

314pezos napisao:Pošto na izgled nikad nisam mogao da računam onda sam morao da pronađem neku alternativu, sebe vidim u društvu kroz društvenost, pristojnost a i šalu :)

Ja videh tvoje slike, ne znam sta ti fali... Bas si simpa i da ne progovoris, a tek onda... Mislim, nije ovo nabacivanje Giga, samo zapazanje :D
    Dobro jutro!
  • dzhiglja
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 17 godine

od dzhiglja » pre 16 godine

moram da ti kazem da ja svaki put umesto pezos procitam penzos :16:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Fala Lelo na zapažanju, al je meni uvek najbolje i najsmešnije kad uđem u neku kinesku radnju gde ima i garderobe ... odma sa vrata kako me vide počnu da galame onim njihovim piskavim glasom za ti nema :16:
    Slika
    Slika
  • caca
    Amater
    Amater

od caca » pre 16 godine

Pa naravno da moras kad nece da drze sve brojeve!
    To mi je tako grozno kao obelezeni.Kad nisam mogla da se obucem ja sam isla kod krojacice i sila to mi bilo lakse!
    Čudno je to kako je malo potrebno da budemo sretni, i još je čudnije kako nam baš to malo nedostaje.
  • Lela Bacvanski
    Amater
    Amater

od Lela Bacvanski » pre 16 godine

E Giga zasmeja me u ovo tmurno jutro :16: Ali istinu zboriš.. Ja sam jednom ušla u jedan butik i htela da probam neki džemper, a prodavačica mi kaže "Radnja za punije je prekoputa"... Zamislite mog šoka :cry:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Ja se nisam nikad šokirao ubog takvih izjava u pojedinim trgovinama, samo tražim gazdu da mu kažem da mu osoblje nema trgovačkog šlifa i nisu ni pokušale da prodaju nešto potencijalnoj mušteriji.
    Slika
    Slika
  • jedna mala
    Amater
    Amater

od jedna mala » pre 16 godine

gigo sad dok citam tvoju pricu sa kineskom radnjom smejem se al kad sam se i sama nalazila u takvim situacijama ni malo mi nije bilo smesno vracala bi se kuci ko pokisla i danima bi bila u depresiji zbog toga al sreca to vreme je proslo

nego jela palo jutros merenje posle jucerasnjeg mesecarenja ima li kakvih novih rezultata
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Nema pomaka ... izgleda mi je opet faza stajanja, al nema veze bitno je da se ja pridržavam kako treba. 8)
    Slika
    Slika
  • Nicky_72
    Amater
    Amater

od Nicky_72 » pre 16 godine

Gigo stvarno naidje period stagnacije,a svaka ti cast kako si izdrzao toliko na vodi.Ja sada ne mogu da me ubijes,ne zbog gladi nego malaksalosti i nesvestice.
    I jos nesto,svi ubili hvalu po Gigi,a Mimicu niko ne spominje.Evo od mene za Mimu specijalan pozdrav... :009: :009: :009:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

E fala ti na pozdravu za Mimicu a od Mimice jedan veliki :009: za Nicky
    Slika
    Slika
  • Lara
    Početnik
    Početnik

od Lara » pre 16 godine

Snaci ce se gazda, nece taj nikad ostati bez musterija :) Svaka cast Giga na uspehu :) :) :)
    Slika
  • Nicky_72
    Amater
    Amater

od Nicky_72 » pre 16 godine

:30:
  • tamara-mama
    Početnik
    Početnik

od tamara-mama » pre 16 godine