Ja sam naručila pre par dana sa topshopa i rekli su mi da ću dobiti dalja uputstva, međutim ništa. Pre par dana sam poručila opet(ovaj put obe knjige), takođe stiglo na mail da čekam sledeći mail sa uputstvom i opet nema ništa.
Znate li zašto možda?

rebeca92 napisao:Gigio, šta misliš da li je čekam ili da kupujem na crno?
BlackMaja napisao:Par pitanja, zaboravih neke stvarcice...
1. Kada se odlucim za ribu da li moram istu vrstu jesti i za veceru ili mogu pojesti neku konzervu ili pak neku drugu ribu
2. Da li mogu jednom dnevno da uzmem kasicicu meda, ili ovako ili u caj da stavim
3. Mleko u kafi? Da, ne, koliko puta dnevno?
aleksandra vreco napisao:Da li mogu samo bademi da budu užina na vitaminski dan, npr. 15-ak komada ?
Brunhilda napisao:1. da li bih mogla da menjam UH za voćni, ili voćni sa proteinskim danom?
2. ukoliko baš nikako ne uspem da izbegnem totalno brljanje (alkohol, mešanje namirnica...), šta dalje da činim i koliko će to uticati na tok dijete izraženo u kilama.
3. mogu li kasnije normalno nastaviti sa dijetom pa udariti po njenoj turbo varijanti od 46 (?) dana?
314pezos napisao:aleksandra vreco napisao:Da li mogu samo bademi da budu užina na vitaminski dan, npr. 15-ak komada ?
do 10 komada
magnolija napisao:Ja sam procitala u jednom dnevniku, da to nije dozvoljeno. Sada sam i proverila Lasata je to napisala ovako Na vitaminski dan imas za prepodnevnu uzinu saku oraha... To nije OK... Svo kostunjavo voce (dozvoljeno je 100gr dnevno) treba podeliti na tri cetiri dela uz ostale obroke a ne jesti kao samostalan obrok...
Da se razumemo Gigo, ja tebe ne ispravljam, naprotiv, veoma cenim tvoje misljenje,. nego sam ja Aleksandri sugerisala da to nije dobro pa i mene sada zanima odakle onda nesporazum?
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.