Big hepi dens, Mici!

Cmuak!!! (Mi smo dobro, što i vama želimo.)
Danas imam su šta da se pofalim - spavala sam bez novalgetola

, što će reći da su bolovi skroz podnošljivi i ne moram više da pržim želudac ampulama. Zato ga uspešno pržim brusketima, jer moji kad se za nešto založe, onda se to sprema dok na nos ne izađe... a založili su se za ove poslednje, "bolesničke", tako da sinoć napravih tonu... i pojedoh tonu... i što je najgore, neviđeno mi prijaju, danas mi je divno splasla moja jadna naduvena pupa... a posle ću da psujem kad bude trebalo da skidam višak.
Po podne idem kod doce, pa zato preskačem ručak, da ne idem kao balonče... ovo bi trebalo da je jedini pregled ove nedelje, pa u ponedeljak skidanje konaca, ali ne znam tačno kad će da se završi cela procedura jer ima tu još svašta nešto. Ne znam ni kad ćemo znati da li je operacija skroz uspela... a ako je uspela, čeka me verovatno još jedna finalna... baš perspektivno.

U međuvremenu sam skupila hrabrost i stala na vagu, 52,4. Nije tragično s obzirom na usporena crevca i moje dembelisanje, mislila sam da će biti gore.

Danas ću malo i da se razmrdam, odlazak doktoru iskoristiću da se dodatno prošetam (tj. ako me ne strefe neki nenadani bolovi), a ako se mm smiluje da ode do pijace, ostavila bih jednu dobru turu ljutog pindžura (student naručio), i nije neka FA, ali makar ću malo da tupkam po kući, trenutno nisam preterano pritisnuta poslom pa mogu da se rekreiram uz šerpe i lonce.
D: jogurt s karijem
R: preskačem
U: izmena - pivo
V1: bareni brokoli s prelivom od mleka i pavlake (da ne pišem stalno, pavlaka je uvek niskomasna)
V2: jagnjeće pečenje i salata od cvekle
mali noćno-jutarnji brlj - prepečen hleb