Odgovori 4679 postova
Pitanje u vezi UN dijete
  • kika19
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

Re: Pitanje u vezi UN dijete

od kika19 » pre 13 godine

giga, ja sam prije konzumirala ujutro mlaku vodu sa kašičicom meda i kašičicom jabučnog sirčeta, ali sam odmah iza toga doručkovala, mislila sam s tim krenut opet, šta onda da odložim doručak sat vremena nakon toga, ako to konzumiram?
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine

od 314pezos » pre 13 godine

Kao što sam napisao u prethodnom postu ... voda + med ... pa tek jedno sat nakon toga doručak ... da se prvo dnevni metabolizam pokrene sa medom pa tek onda dolazi obilniji unos hrane za doručak na već pokrenut dnevni metabolizam.
    Slika
    Slika
  • povremeni bucko
    Početnik
    Početnik

od povremeni bucko » pre 13 godine

Prekrsila sam za vikend :( :crybaby:
    Jela sam povrće ali posle ručka gadno prekršila sa nekim pecivom, pihtijama joj :cry:
    Jutros kilo više jbte da li se stvarno čovek tako brzo goji :neznalica:
    Danas nastavljam i dajem čvrsto obećanje neću ždrati :020:
    Neko kaže da nastavim sa UH danom neko da počnem od proteinskog nemam pojma ja mislila samo da nastavim???
  • mama83
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

od mama83 » pre 13 godine

samo nastavi ! SRECNO
  • Winnie
    Početnik
    Početnik

od Winnie » pre 13 godine

Samo ti nastavi. Nemoj ispočetka... svakom se desi da nekad zabrlja, al nemoj prečesto. 8)

Srećan ti nastavak :)
  • saskat1975bl
    Početnik
    Početnik

od saskat1975bl » pre 13 godine

Narode evo mene i mog vodenog dana,nije strasno ali tek je 9:30.Nego imam ja dilemu,skuhala sam 2 litre caja za pocetak i sad nisam bas sigurna da li ja treba caj da pijem ili samo vodu,a i za kafu dapriupitam.Pozurite,žedna sam :neznalica: :pivo: :pivo: :pivo: :pivo: :pivo:
  • onjegina
    Početnik
    Početnik

od onjegina » pre 13 godine

Možeš čaj i kafu bez šećera! A možeš i skroz blagu nezaslađenu limunadu- 1 limun na 1l, 1.5l vode! Srećno! Samo se ti nalivaj! :mahalo:
  • KPJ
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od KPJ » pre 13 godine

Zelim drzati menu kad je mlad mesec 21 Feb a pocinje od 23:35h medjutim meni pada vodeni dan 21-og, mogu li:
    - napraviti neku zamenu?
    - izdrzati vodeni dan sa nekim laganim povrtnim supicama i onda menu samo na vodi?

Ajde iskusni forumasi, sta preporucujete?
  • malo debela
    Početnik
    Početnik

od malo debela » pre 13 godine

Zdravo svima!

Ja sam danas prvi put na forumu. Super je. Drago mi je što Un-ovaca ima dosta, pa možemo razmenjivati iskustva. Ja sam sa dijetom počela 31. januara. Posle dva kruga (8 dana), skinula sam 2,3 kg. Što je super! Sad čekam da završim još jedan krug, pa da se ponovo izmerim, mada sam u UH danu malo preterala sa kolačima.
    Ja sam na početku striktno se držala onoga što može, što ne može a onda otkrijem recepte! Jao, moje sreće. :skakutalo: A onda nađem i info o knjizi Rina's 90. Treba da je uzmem od drugarice i kopiram

Ja sam odlučila svih 90 dana držati dijetu. Počela sam sa 75,6kg. Videćemo dokle ću dogurati.

Ja imam dilemu u vezi salate. Koja salata, koja količina... Uvek me to zbunjuje. :(

Ko može neka podeli iskustva u vezi salate.

Hvala pozdrav
  • onjegina
    Početnik
    Početnik

od onjegina » pre 13 godine

Na salatu slobodno navali! Nije bitno ni koja je, ni koja je količina! Sve dolazi u obzir! Jedino obrati pažnju na količinu ulja u njoj. (npr. ne bi bilo dobro da pojedeš puno ajvara i sličnog...) :D Moj izbor su sveže salate, ali dolaze u obzir i sve vrste zimskih, naravno! :D
  • Winnie
    Početnik
    Početnik

od Winnie » pre 13 godine

Malo debela prvo da ti čestitam na dosadašnjim rezlutatima. :013:
    Drugo, bilo bi dobro da otvoriš svoj dnevnik gdje se pratimo šta jedemo i dajemo podršku jedni drugima. Isto tako, stavi neku lepu slikicu u avatar i napravi svoj ticker sa početnom, sadašnjom i željenom kilažom.

Što se tiče tvog pitanja u vezi salate, njih možeš jesti u neograničenim količinama i to svaki dan, pa čak i vitaminski. Svi smo bili u zabludi da se taj dan jede samo voće, pa smo ga i prozvali voćni dan, a tad smeš i sveže povrće koje nije skrobno (mrkvica, kupus, karfiol, brokulu, tikvice, krastavce).
    Eto, prošvrljaj po forumu, pogledaj naše jelovnike, pronadji recepte, dobićeš super ideje, nećeš biti gladna i uživaj! :)
  • malo debela
    Početnik
    Početnik

od malo debela » pre 13 godine

Hvala na savetima. Divni ste.

Ok, ići ću na dnevnik. Ja sam nova na forumu pa još uvek istražujem, ali vidim da ste raspoložene za pomoć. U društvu se sve lakše podnosi, pa i dijeta.

idemooooo :skakutalo:
  • saskat1975bl
    Početnik
    Početnik

od saskat1975bl » pre 13 godine

Samo polako uhodaćes se i naravno zelim ti dobrodoslicu a i dobro druženje
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine

od 314pezos » pre 13 godine

KPJ napisao:Zelim drzati menu kad je mlad mesec 21 Feb a pocinje od 23:35h medjutim meni pada vodeni dan 21-og, mogu li:
    - napraviti neku zamenu?
    - izdrzati vodeni dan sa nekim laganim povrtnim supicama i onda menu samo na vodi?

Ajde iskusni forumasi, sta preporucujete?

Da ti je vodeni dan kasnije onda bi ti napravili varijantu ali ovakvim rasporedom dana samo ti lepo održi vodeni dan kako treba a na taj proteinski dan kad je mena na mlad mesec više se posveti izboru ishrane i opredeli se za mlade i nemasne sireve u kombinaciji sa nekom laganom salaticom i opleti i taj dan po vodi i još pride ako bude i neke FA, rezultat nema šanse da ne izostane 8)
    Slika
    Slika
  • Sanjili
    Početnik
    Početnik

od Sanjili » pre 13 godine

Je l' nekom od vas dijeta vidno uticala na raspolozenje i psihu uopste?
Odgovori 4679 postova