pigica napisao:Nisam videla, pa moram da pitam, a ako niko ne bude znao - bunariću da nadjem odgovor
Zanimaju me dve stvari.
Dok ste držali ovu dijetu da li vam se dešavalo da vam težina ide gore dole 1kg ili da bude stacionirana duže vreme na jednoj brojki?
A drugo pitanje je...imam rodjendan koji baš pada kad mi je proteinski dan. Izvući ću se od ića i pića, ali kako da bar tortu ne uzmem
![]()
Mislim, mogu ja bez kolača, to mi nije nikakav problem, ali opet... Rodjendan mi je važan, treba domaćicu da ispoštujem, ne mogu da pomerim odlazak za dva dana da mi padne na uh dan, a ne krši mi se ovaj ustaljeni raspored koji imam i već me unapred muka hvata!
Da li bi bio veliki prekršaj da rotiram dane, tj da mi taj dan bude uh dan kako bih uklopila kolač za večeru?
Ili da furam moj proteinski a bar da pojedem parče torte?
Muka me hvata!
povremeni bucko napisao:Verovatno negde i pise ali mnogo je toga za citanje pa sam verovatno propustila. Da li se moze jesti tunjevina za proteinski dan? Kolicina ručak/vecera? Uh bas mi se jede tunjevina i luk
povremeni bucko napisao:Hvala! Mogu ja dosta pojestibar dve bez ulja, jedino mi bude muka kad jedem tunu bez hleba al prezivecu
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.