Ocajnoooo molim za pomoc

Imam 26 godina visoka sam 167 a tezina 52 kg
Nedavno,tacnije pre godinu dana sam rodila devojcicu
Porodjaj protekao super
Nakon toga sam stalno imala nekakve bolove,ruke noge telo...Prepisala dojenju,nisam dovoljno jela,trcanje oko bebe manje spavanje,inace sam Vegeterijanac
I tako to...Sve u svemu bilo je ok do pre 2,5 3 meseca kad sam imala neki stresan dan (imala sam ceste grlobolje i maticni lekar me uplasio na rak grla)
nakon toga sam dobila zeludacni bol i do veceri uzasno jak bol u buubregu.Zavrsila u urgentnom i rekli kamen.Sutradan radila uz nije pokazalo nista i rekli mi da j everovatno kamen pesak ispao...al danima sam posle imala bol u donjem delu stomaka sto sad predpostacljam da je bio obicni cistit al naravno nasi doktori te samo plase,sumljali na slepo c i slicno...Ja sam to jako stresno dozivela,nije mogla da se uspostavi dijagnoza i od tada imam problema sa stomakom
nije bilo s crevo,bila kod nekoliko gastro lekara koi su odmah dali dijagnozu NERVOZNA CREVA
Nakon lutanja lekara,vadjenje k s stigla i do hematologa(istripala se na zlezde u preponama jer sam imala bol i napipala sitne kuglice)
(naravno k slika u redu) vadjenje primerak stolice na parazite,krv za helikobakter sve ok naisla na nekog preporucenog starog GASTRO PROFESORA DOKTORA
On me gledao na UZ i odma rekao ja i ti cemo se svadjati sta ti je sa stresom
Imas uzasasn stres koji se vidi po zeludcu
dijagnoza : elongatio et ptosis ventriculi.hyperaciditas.dystonio neurociruculatoria
tacnije izduzen i jako spusten zeludac pun kiselina
rekao mi je da ce se sve srediti samo moram uzimati lekove
emanera 2 po 1,domperiodone 3 po 1 diazepam od 2 mg i asentu cetvrtina pre spavanja
objasnio mi je da ce nakon ned dana od tableta meni prestati simptomi al da moram da pijem mes dana i da dojdem na kontrlou
Problem je sto meni problemi nisu prestali evo vwc 12 dana pijem tablete (sem asentu) to treba prepisati psihijatar i izbegla sam isto
sve dr pijem
pocinjem da sumnjam ponovo da imam neki veci problem i bolest i da nije to u pitanju i strahujem(razmislljam dali da idem na rengen ili gastrosk sto ne zelim

dodatni savet mu je bio da se udebljam i jedem 5 puta
inace mene plase moji simpt i jednostavno ne mogu da verujem da psiha strah u sve to mozeuradiit
a imam uzasan strah bolesti
simptomi su mi
stalna nadutost,tako neprijatni bolovi u donjem delu stomaka nekad preponama,jednostacvno tezina u donjem delu stomaka
lekar je rekao da su se svi organi spustili
ali sto onda ne deluju tablete
izvinite na ovolikom postu nadam se za pomoc ili sl iskustvo

hvala