Da bez obzira koliko u pochetku prija UNka na kraju dosadi

Verovatno zato i nije preporuchljivo prechesto je drzati. Ja sam izdrzala samo 20 dana "odzavanja" i nisam gubila kile ali ni dobijala, pa ishla na Dansku da skinem za doktora josh koje kilo (upalilo mi) a sada brojim kalorije a to mu chini mi se dodje nekako kao odrzavanje jer bar na ovaj kratak rok ja tezinu samo odrzavam. Nastavicu ovako , lakshe je od UNkinog odrzavanja, jer jedem sve , pa i mesham proteine sa UH i skrobom, mada bih volela da ne mesham bar u istom obroku,a svakako cu gledati da ih ne mesham bar za vecheru. Ali za sada je ovako, znachi "normalna" ishrana...s tim shto su kolichine manje i gledam da ne jedem izmedju obroka nishta ili ako moram onda samo par zalogaja.Chini mi se da ovako malo "odmaram" organizam od UNke i drugih dijeta a ipak se odrzavam sa kilazom pa ako se metabolizam "navikne" na ovo neko vreme kasnije mozda uspem da ga "shokiram" opet sa dijetom i pochnem da gubim kile. Ako kile ne budu ishle dole ni za 30 dana , vec samo stojim na istom, onda cu po jednu Dansku da udarim mesechno. Ajde videcemo. Svi smo u potrazi za pravom formulom
Cacacac naci cesh i ti pravu formulu , samo se nikako ne vracaj na staro , tj da ne mislish o hrani i jedesh kad i koliko ti dodje. To ne smemo sebi dozvoliti