znas kako on meni kaze, nekad je odmorniji kad subotom radi, nego sa mnom ceo dan subotu da pretabana
deca gledaju cetaće, vecerali i dala im smoki neki sto je tata poslao iz Srbije koji bas vole...i ja sedim pisem vama i uhvatim sebe da mi ruka bezi ka cinijici..vec dva puta..zato odoh da se okupam, a oni neka dovrse ciniju 

...i tako je resila da stane tome na rep, na kraj, da se uhvati u kostac sa tim problemom, pa je pocela da drzi dijeticu i hop, kile pocele da silaze, evo sve do danas...(za ubuduce ne garantuje
)...i sada je zadovoljna i sa ponosom moze sebe da nazove MISHICA MALA
)...i tako on lepo postavi sto, otvori nama vino, prekjuce mi kupi cvece,kaze "nemam gde da ga krijem do sutra, nismo deca", ispece palacinke, ispece pre toga snicle sa krompirom, salatica, sampinjone na tavi, a kuhinja miriseee a ja gladna,,,i sve se u sebi psihicki pripremam hajd sad sta ce staviti na sto, jer voli da kuva i ume i sad mom iscekivanju nema kraja...i uopste sam vezano za sebe bila u iscekivanju sta bih prvo pojela...od svega...
)...recimo:

Evo ih: 

...puno puno hvalaaaa, bez vas i foruma ne bih uspela, to iskreno mislim...jer nije lako kada znas da sutradan treba da upises u jelovnik sta si juce brljao,
hvala i njemu na pracenju u dnevniku
) - sto ste bile tu, savetovale me, kudile, i podrzavale i kad je bilo plusica i minusa, i lepih i manje lepih dana, terali na napred, i gurali na dalje...ovo je nas zajednicki pobednicki rezultat
Zivele vi meni
, znaci ukupno zadnji dan 55,8kg ja prezadovoljna, ovu kilazu sam imala jos tamo izmedju dva porodjaja, tacnije posle prvog porodjaja
juhu je, juhu je
odoh nesto treba i raditi...
)

...i tako je resila da stane tome na rep, na kraj, da se uhvati u kostac sa tim problemom, pa je pocela da drzi dijeticu i hop, kile pocele da silaze, evo sve do danas...(za ubuduce ne garantuje
)...i sada je zadovoljna i sa ponosom moze sebe da nazove MISHICA MALA
)...i tako on lepo postavi sto, otvori nama vino, prekjuce mi kupi cvece,kaze "nemam gde da ga krijem do sutra, nismo deca", ispece palacinke, ispece pre toga snicle sa krompirom, salatica, sampinjone na tavi, a kuhinja miriseee a ja gladna,,,i sve se u sebi psihicki pripremam hajd sad sta ce staviti na sto, jer voli da kuva i ume i sad mom iscekivanju nema kraja...i uopste sam vezano za sebe bila u iscekivanju sta bih prvo pojela...od svega...
)...recimo:

Evo ih: 

...puno puno hvalaaaa, bez vas i foruma ne bih uspela, to iskreno mislim...jer nije lako kada znas da sutradan treba da upises u jelovnik sta si juce brljao,
hvala i njemu na pracenju u dnevniku
) - sto ste bile tu, savetovale me, kudile, i podrzavale i kad je bilo plusica i minusa, i lepih i manje lepih dana, terali na napred, i gurali na dalje...ovo je nas zajednicki pobednicki rezultat
Zivele vi meni
, znaci ukupno zadnji dan 55,8kg ja prezadovoljna, ovu kilazu sam imala jos tamo izmedju dva porodjaja, tacnije posle prvog porodjaja
juhu je, juhu je
odoh nesto treba i raditi...
)

. Znaš koji mi je "najveći" utisak
, ali bre ti imaš zelene oči!!!! (koje mislim da niko nije upratio, i uopšte nisu sitne kao što izgledaju na ranijim slikama). I par sitnica, mislim da smo dovoljno bliske da smijem da kažem, a da ne bude da imam kakve zle namjere. Ti si 1000 puta ljepša kad si diskretno našminkana, a noge su ti ljepše kad si na štiklicama sa štiklicom, a ne s onim patrljkom (platformom). Izgledaju duže i ljepše te rasporedi.
. Drago mi je što ostaješ da tumaraš po forumu i što nećeš ispariti odmah.

-mackica je pojela misicu

uhvatih malo vremena pa da vam ispisem jelovnike da ispostujem do kraja Unkicu, zasluzila je...dakle...
...ali zagledah se u frizider i imala sam u planu krilca sa kuvanim brokolijem, i paar onih prokulica sto je ostalo,kad videh, tamo negde zabaceno patlidzan i tikvice,a stoje sigurno 5-6dana...pa je plan da skuvam, da se iskoristi,tj vec je na sporetu sve...kuvam pirinac sa tom mesavinom, patlidzan i tikvice, i dodacu taman malo onog brokolija i prokulica, izdinstati luk i sve dodati, pa imam jedan rucak za tamo nekad kad ne budem mogla kuvati, ne stignem ili sta vec, a za danas onda ostaju krilca iz rerne u marinadi i brokoli sa malo prokulica, i naravno domaca supa, vec skuvana, sa (posle 100god) rezancima,u njoj ima i sargarepice njami njami..
to prvi put cujem u mom zivotu...jer mi svi kazu da imam krupne ), eto dokaza da je dobro sto sam stavila slike iz bliza, da me malko bolje upoznate...i za cipelice, mama mi je to uvek govorila, da me ove vise izduzuje, sa stiklicom, i veruj da bilo sta kazes, napises ne bih stekla utisak da je iz zle namere,
Zezas me ili si ozbiljna da si me nekako slicno zamisljala?
da skacem od srece, vec "radujem se, ali cekaj jos..videcemo..." Vreme ce pokazati svoje, ili fazon "prvo skoci pa reci hop.."...e zato sada sebi u glavi slazem kockice da jesam uradila nesto za sebe, i da je dosao kraj dijete i da treba da sam prezadovoljna... (Ali ucim sebe osecaju da treba da budem zadovoljna sobom, sad pod "stare dane"
pisacu vam jednom prilikom o tome kako sam vaspitana i zasto uopste imam problem oko toga )

. Jesam ja ćorava, al na toj slici su baš sitne, a vako normalno imaš okular taman da šaka stane (znaš ono šaka u oko
). Ja i mila mama 2, misica 1, pa ti sad vidi
.
. Šta misliš jel se mogu bataci i bijelo isto time premazati? jerbo ja ne jedem krilca...

), dakle stala sam na vagu, da da, nisam izdrzala, kad onooo....jao meni...56,4 a imala 55,8 znaci 600gr za tri dana...sto kazem muzu, super, za 5dana ce biti kila...ocekivala sam kilazu da ide na gore, ali ne i da "trci" ovim tempom, nisam ja od te vrste ljudi, kao sad mi se organizam "restartovao" i ostalo...polako uvodi,kazu, pa kako drugacije polako nego ovako...ako gresim, eto divno da se bilo ko javi i predlozi mi bilo sta, ja prihvatam, ili ti ukaze na greske za ova tri dana jelovnika, ..a pride..neki me osecaj obuzeo onaj najgori tipa..."ma briga me" a u stvari znajuci sebe nije tako, pride je skoro godisnjica mami (27.10) pa bi mozda isli za Srbiju za vik, i sva sam nikakva juce bila, bas lomna, plakala, a mladji odmah primetio, ja sa njima uvek pricam kao sa velikima, bas otvoreno o svemu, cak i o sexu,
, i on kaze "jao mama pa ti nemas mamu, tebi mama umrla" i pocne i on da place, pa je bilo jos gore, i rekoh- koga mi to spominjemo svako vece u molitvi da te cuva, "Boga,mama,tata,bata i babicica Olivera"...e to je ona ne..?. (Seca se on nje iz price, ili sa slika, kad je vidi sa tatom zajedno na slici, ali ovako ne verujem, jer je imao samo godinu i dva meseca)... ima tu jos par stvari (nisu za javnost ili ih ja trenutno ne mogu napisati, jer se tice moje familije), ali juce me je sve snaslo...danas cetvrtak, sutra vikend pa se nadam lepom vremenu i lepom druzenju...Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.