.Ko kaže da mi sitne ne možemo biti ribetine
.
.
.
Prošle godine mi je celuilit ostao isti istijacki, čak se još više poznavao jer sam pocrnela i izgledao je mnogo odvratnije (i bilo ga je čak i na rukama i listovima), a nadlaktice i gooza mi se ič nisu zategle, za razliku od ovog leta. Mrzi me sad da tražim te slike po kompu, ali razlika je nebo i zemlja. Biće tu malo više glanca, naravno, ali ja sam presrećna što se napast KONAČNO topi.
Još da se oslobodim ova tri kila mrsa, uz lagane vežbice za kritične delove... i to će otprilike biti to, cenim?
Hvala na podršci i komplimentima - još je ovo daleko od savršenog, ali je mnoooogo dobra motivacija kad se konačno primeti napredak. Uhhh, sad padam u iskušenje da nađem te stare slike...
Ali bolje da ih ne postavljam, može neko da izgubi apetit za ručak - toliko su bljakave!

, moraću da ih izbunarim iz "sramnog" albuma
i stavim na dohvat ruke....zbog ubijanja apetita. 

Meni mnogo znače, pošto JOŠ nemam veliko ogledalo (ne znam zašto sam tolika stipsa za to ogledalo, inače sam neviđen trošadžija), pa su mi fotografije jedini način da "spoznam sebe" iz raznih uglova, pogotovu iz onih najgorih koje muž nikad neće da mi prijavi ("Ma neeeee, baš ti je gooza SUPER..." - ne znam da li treba da ide na psihoterapiju i odvikavanje od laganja, ili da menja sočiva). A zaista mi nije blam ni da ih postavljam - mislim, ako me nije bilo blam da se TOLIKO nagojim (duša me boli što nemam sebe u kupaćem iz najgoreg perioda!), onda treba i da prihvatim činjenicu na šta ličim... i da je ispravim. 

Tek to je bio pogrešan odgovor 

! Evo kako to izgleda u slučaju mog muža:

Pa da, nije ni čudo što vidi moj celulit kad ja već tri godine trtljam o celulitu, ahahahh, kladim se da ranije nije ni znao šta je to!
I još sam bila toliko naivna da ga šaljem u prodavnice da mi nađe anticelulit gel... Tako mi i treba, sad ću naredne tri godine morati da ga ubeđujem da sam super ženska.
Beograđanka kao i uvek u pravu, šta drugo da kažem...

Ne znam da li je divno, ali da je 100 puta bolje nego što je bilo - to je tačno, i to je najvažnije. Uh, videćeš, ovde nema šanse da ne skineš kilograme, čim te jednom dohvati "mašina"...
Društvo je savršeno, njima treba da zahvalim za ovu novu liniju. Ali sad sam nestrpljiva kad će tebi tiker da krene, pa da ti pišemo prve čestitancije! 

Evo sad računam, imala sam 47 kila i dodala 22... skoro pola svoje težine!!!
Pu, pu, ne ponovilo se!
Uh, videćeš, ovde nema šanse da ne skineš kilograme, čim te jednom dohvati "mašina"...
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.