Evo stizu i odgovori
Steper ima nosivost od 100kg, to sam prvo proverila, mada kad sam ga kupila imala sam manje i od 80kg.
Sto se kondicije tice, idem na pilates 2 meseca, 2 puta nedeljno, radno vreme mi ne dozvljava da idem cesce. Al kad dodjem sa treninga umorna sam, mrtva sam umorna, tako da mislim da bi mi tri puta bilo mnogo.
Inace se krecem mnogo, i po 3 sata setnje mi nije problem, upravo zato sto mi je to do skoro bila jedina aktivnost.
Na steperu sam vezbala, i iskreno izdrzim do 15min, ali najcesce zato sto mi je dosadno i ne mogu da se nateram. Mada se i u tih 15 min solidno oznojim. Ranije sam isla mesecima na aerobik, ali to je vec davno proslo vreme, od tad je proslo 7 meseci.
Ako je bilo konfuzno, evo ukratko. Vezbala do pre 7 meseci, ondak crni period u zivotu, 2 meseca skroz prekida vezbanja, ugojila se nenormalno. Krenula da setam, prvo po 30min, pa sve vise i vise, onda pre 4 meseca krenula sa steperom, kad se setim i nateram i pre 2 meseca krenula na pilates.
E sad cini mi se da je HIIT traje krace, i da je dinamican. Da ne bude da sve hocu preko noci. Stvarno mi nije namera, ako smatras da moja fizicka aktivnost jos nije na nivou za taj trening, sacekacu ja jos malo..
I hvala ti na brzom odogovru. Vi ste na forumu prosto neverovatne, toliko znanja i informacija