15/91 UH
D 2 kivi
R pica furnarinki (premazem pica testo sa malo mas.ulje ili puterom onda domaten sos,origano, malo susam, neke druge semenke, isecem testo na trake od 2 santima i pecem u relni da zarumeni)
V 2-3 integralna keksa i red cokoladesignorina hvala,

nisam ja neki ljubitel kuhanja niti pak neka dobra kuharica (onoliko koliko da bude dobro) ali sad sam odlucila da promenim malo zivot i da se posvetim bukvalno sama sebi...mozda je malo sebicno ali nikad nisam imala vremena za sebe, sinovi su mi bile samo 2 godine razmaka i uvijek sam imala puno obaveza i posla i kuhanje spored njihove potrebe....sada su vec odrasli 26 i 24 g. zive sami , tako da ja kuvam samo za sebe i muza ( a on mora da jede to sto ja kuvam jer nezna da kuva

) i nadam se da cu uspeti da smenim svoj nacin ishrane ( imam problem sa secerom na tabletima sam, ali UN mi odgovara jer sam je prisposobila onim sto smem da jedem, i merim secer, za sada je duri odlicno stanje), da namalim kilograme i promenim zivot ....Inaku vaga mi jos stoi na isto mesto , nema nikakav minus i to me je malo demotivisalo, mislim da nista ne gresem i jedem koliko treba ali ocigledno je da treba manje

i da uspijem sebe da nateram da popijem 2 l. vode..(zaglavim na litar, i to mi je mnogo...)
Ali idem dalje

12.07.2013-04.2015 pocetak 97.7 kg. kraj 80 kg.
UN 29.11.2015-27.02.2016 pocetak 86.6 kg. kraj 79.5 kg.
07.05.2016 pocetak 78.5 kg.