Odlično je što, osim što ,,se koristiš,, dijetom kao alatkom u nameri da smršaš, takođe se koristiš i mozgom!

Ovo je višestruko dobro, jer je ovako i lakše i bolje i sigurnije..... Ja tebe već vidim kao jednog od velikih ,,gubitnika,, i budućih velikih uzora! Pa ti vidi!
A što se tiče tunjevine vako i nako, ,,Kako vam drago!,, što bi rekao W.S.
Inače, ne znam da li si ikada kupila ovu u salamuri, ja kupujem
Premia ...a i inače je veoma mali izbor ovih u salamuri i najčešće ih nema.... htedoh da kažem da to nije verovatno onako kako zamišljaš... To je samo malo neke bistre vodice koja je nekako neutralna.... Kad povadim viljuškom tunjevinu iz konzerve, ostane samo malecka količina te tečnosti na dnu...nema ni miris, nije ni gadna ni ništa baš....
Ova sa uljem sadrži i šećer i štošta i ta loša ulja... dok ova sa zloglasnom S. navodno ima samo vodu i so.....(recimo da je to tačno, onda je to mnogo bolja i zdravija varijanta - e sad....ne moramo mi slepo da pratimo zdrav život....ali ako ćemo pravo, skriveni šećer nam višestruko šteti... provocira nam pankreas i slično i inspiriše želju za slatkim, otežava dragoceni proces odvikavanja od slatkiša i apstinencije itd...)...Zato je zaista fantastično izbegavati sve prerađevine i suvomesnate proizvode npr jer sadrže šećer, razna kupovna jela.... kečap, senf (osim dižon senfa koji navodno nema šećer), itd..... Skriveni šećeri su najgori, unosimo ih a nismo svesni a oni svoju štetu čine. Ok kad svesno jedemo slatko jer tako biramo, ali ne treba nam slatko u svemu ostalom ... a i u hleb dodaju šećer....Jednom je Duda fantastičnu stvar rekla: ,,Ne bih se iznenadila još i u so da stave šećer,,....(samo ga tamo nema)
Najgore u vezi sa tim je takođe činjenica da je teško da je to običan šećer nego veštački šećeri, aspartami i slično - naravno da proizvođač pribegava tome (aspartam je mnogo mnogo slađi tako malom količinom radi posao, mnogo manjom nego sa običnim šećerom što troškove proizvodnje čini višestruko nižim....a profit je najvažniji).....
Ali ti kako voliš.... dogovorili smo se da
nema opterećivanja sitnicama ili stvarima koje te deranžiraju previše...
Bio je ovo još jedan Čas Davljenja
U potpisu: Baba Roga 
PS. Moj omiljeni slani kolač je Zeljanica (zelje+sir), kad je dobra naravno....