ankica napisao:kako pronalaziti uzroke za problem sa kilogramima svugde osim u vrsti i količini
Ankice potpuno si u pravu ja a i vecina nas je tipican primer ove recenice. A istina je sasvim prosta ako previse uneses a malo potrosis eto viska kg. Ovo je tema o kojoj bi trebalo cesce pisati. Jer mi to svi znamo ali nekako brzo zaboravljamo, pa onda krecemo u razne ludorije. Npr. izbacicu potpuno hleb i slatkise i sva zadovoljna smras, ali sta sam ja zapravo sebi uradila ukinula sebi jednu veoma vaznu grupu namernica, znaci negde sebi ucinila deficit u vitaminima i ..., a u stvari sam unela manje kalorija i tako skinula kg. A mogla sam da jedem manje hleba i ostalih namernica i da opet smanjim broj unesenih kalorija ali tako da sve bude zastupleno a ne sebi da napravim problem. Ovo sam tipicna ja, proslog meseca sam prvi put sebi rekla e ne neces izbacivati hleb samo cu ograniciti unos i isto tako sma mrsavila. Mozda nisam bila jasna @ankica bi to bolje objasnila. Ja sam htela samo da se malo podsetimo nasim gresaka, ili bolje receno mojih.
Meni je dugo vremena trebalo da postanem svesna da nije problem recimo u hlebu, pa cak i kad sam to spoznala, opet je trebalo da prodje neko vreme pa da pocnem da jedem hleb, a sad sam to sebi i dokazala da nije problem u hlebu, vec u ogromnim kolicinama.
Morala sam da editujem, na poslu sam pa je guzva.