Magdalena011 napisao:jako mi je tesko u pocetku,onaj period od rucka do vecere,za dorucak mi voce nije problem,ali navikla sam da jedem uvece posle osam i to je problem
iskoristi period od doručka do ručka kad su užine dozvoljene pa će ti manje faliti u periodu od ručka do večere a što se tiče navika ... smatraj da je vreme za promene

Magdalena011 napisao:recite mi da li se moze koristiti natren ili fruktoza
može ... autori dozvoljavaju, mada su mišljenja o veštačkim zaslađivačima dosta suprostavljena, jedni kažu da a drugi ne,
Magdalena011 napisao:sojino mleko u kafi,kafa od zitarica inka,jer obicnu slabo pijem
sojino mleko u kafi kao i kravlje sa manje procenata mlečne masti je po autorima dozvoljeno u kafi i 2-3 takve kafe sa malo mleka dnevno neće ugorziti tok dijete a možeš piti sve vrste kafe, nesa i naravno inku kao i 2u1 iako je tu korišteno punomasno mleko u prahu autori su dozvolili,
Magdalena011 napisao:sta kad me uhvati kriza
kad te uhvati kriza, onda popi jedan lapi blagi biljni čaj ... bar je to meni uspevalo

Magdalena011 napisao:suvo voce koje smem i koliko,sljive,smokve
sve o količinama suvog i koštunjavog voća ćeš pročitati na
viewtopic.php?f=1&t=2976Magdalena011 napisao:sta spada u neutralne namirnice
sve ono što ne spada u skrobno povrće
Magdalena011 napisao:da li se mogu koristiti sampinjoni i patlidzan recimo ako su isprzeni na ulju
sampinjoni i patlidžan takođe spadaju u neutralne namirnice a ako ih možeš ispržiti na dozvoljenoj kašiki ulja onda navali,
Magdalena011 napisao:koliko banana se sme pojesti u toku dana
na proteinski, skrobni i uh dan je dozvoljena 1 banana ili njen akvivalent u vremenu od doručka pa do ručka a 2 banane su dozvoljene samo na vitaminski dan i to u vremenu od doručka pa do i za ručak ... banane se ne jedu posle vremena za ručak,
ekvivalenti jednoj banani su 1 banana = 1 manji grozd = 2-3 koluta ananasa = 1 tanja kriška lubenice,
Magdalena011 napisao:da li ste imali krizu gladi i kako ste resavali.uvece mi je najveci problem,
malo u početku ali se to vremenom izgubi a rekoh da sam to rešavao sa čajem a što se tiče večernje krize idi ranije na počinak ili nađi neku zanimaciju koja će ti odvući misli,
Magdalena011 napisao:koliko vode treba piti
vode bar 2 litra dnevno, što više to bolje,
Magdalena011 napisao:gde bih mogla da vidim recepte jer knjigu ne mogu trenutno da kupim
ovde ima nešto recepata
viewtopic.php?t=324//url