Ja sam izračunao tvoj BMI i on kaže da imaš 26.9 BMI što znači da imaš neki višak. Međutim, ne mora biti da je tako jer ne znam koliko si star. Najlakše je izračunati BMI ako imaš podatke kilaže, visine i dobi.

S time što ti vježbaš redovno i imaš izgrađenu mišićnu masu, ne mora značiti da imaš višak, već da jednostavno imaš BMI primjeren sportašima. Nedavno sam naišao na zanimljive slike gdje je čovjek imao 40 BMI i bio je vrlo gojazan i gdje je čovjek imao također 40 BMI, ali je bio vrlo mišićav (doslovce bodybuilder).

Zar je moguće da si izgubio 1,1 kg manje u samo jedan dan? Kakvu to čudesnu vagu imaš?

Sretno na UN prehrani (neću reći dijeti pošto to tebi ne treba

A što se tiče održavanja kilaže - tvoja odluka, ali UN dijeta nije baš najidealnija prehrana za sportaša. Plan zdrave prehrane na kojoj sam ja, a čija pravila možeš pročitati ovdje bi bio dobar za tebe (uz mogućnost dodavanja izmjeni ovisno o pojedincu, npr. umjesto sira, povrća i hleba iz doručka jogurt sa ovsenim pahuljicama i sl.) te mislim da bi ovakav jelovnik bio primjeren za tebe pošto ti proteini nesumnjivo trebaju kod očuvanja mišićne mase. Ja sam po svome modificirao ovaj plan tako što sam duplicirao grame jer je ovaj plan prehrane sastavljen za ženu, a mi dobro znamo da smo mi muškarci tjelesno jači od njih i zato je opravdano imati duple grame.

Pozdrav.