Odgovori 410 postova
Kako izgleda moj UH dan?
  • Ana*
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: Kako izgleda moj UH dan?

od Ana* » pre 14 godine

BlackMaja napisao:Ana*, mozes pojesti dve palacinke za veceru, a mozes i sa eurokremom :D

uuuuuu još bolje :D ali neću iz jednog razloga, sumnjam da ću potrošiti ceo krem tako da će mi ostati u frižideru i mami će me :007:

BlackMaja napisao:Ana*, Kad je cokolada u pitanju, veoma je vazno da sadrzi veliki procenat kakaa u sebi, a da li bi smela bas tu ne bih znala...

Ona ima oko 70% ako ne i 75% kakaa u sebi (nisam sigurna)... ali buni me to što ima mrvice naradže pa da to malko ne "remeti" nešto....
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine

od 314pezos » pre 14 godine

Ana* napisao: E da, što se tiče crne čokolade jel može da se jede ona što ima mrvice narandže u sebi?

Može
    Slika
    Slika
  • Ana*
    Početnik
    Početnik

od Ana* » pre 14 godine

Za današnji dan sam kupila tzv. "suve perece" to su perece koje su skoro iste kao obične samo što u sebi ne sadrže sredstva za dizanje testa. Da li je to ok za UH dan?
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Sve OK
    Slika
    Slika
  • niki.k
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od niki.k » pre 14 godine

Imam jedano pitanje za sutrasnji Uh dan da li mogu da ispecem sebi male hlebcice od kombinacije belog, kukuruznog i integralnog brasna pa da imam to sutra za rucak?
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 14 godine

Mozes... :)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • Radmila
    Amater
    Amater

od Radmila » pre 14 godine

ja naravno uvek imam pitanje, sutra mi je prvi UH dan, i mislila sam da napravim pizzu, sa domacim paradajz sosom (tj kuvani paradajz) i pecurkama... pa me zanima da li mogu da kupim onu gotovu malu podlogu za pizzu ili mora neka posebna? :) :oops:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Možeš da kupiš i tu gotovu podlogu 8)
    Slika
    Slika
  • Sany_91
    Početnik
    Početnik

od Sany_91 » pre 14 godine

I ja da pitam.... da li na uh dan za veceru moze keks i mleko, posto ne znam da li se to tretira kao slatkis? i ako moze u kojoj kolicini? Unapred zahvalna 8)
  • Radmila
    Amater
    Amater

Da li za UH dan moze da se jede umesto "kolaca" onaj O`cake keks? I koliko smem da pojedem? :020:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Sany_91 napisao:I ja da pitam.... da li na uh dan za veceru moze keks i mleko, posto ne znam da li se to tretira kao slatkis? i ako moze u kojoj kolicini? Unapred zahvalna 8)

Iako u većinu poslastica ide mleko, čisto mleko uz keks ili nešto drugo ne može da se konzumira.

Radica napisao:Da li za UH dan moze da se jede umesto "kolaca" onaj O`cake keks? I koliko smem da pojedem? :020:

Možeš ... 4-5-6 komada je otprilike dosta za večeru
    Slika
    Slika
  • Radmila
    Amater
    Amater

Sta bi sutra mogla da mi bude zamena za rucak ako nije pizza, sa pecurkama? posto verovatno necu stici kod kuce da rucam?
  • Šery
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

od Šery » pre 13 godine

Pozdrav svima. Nova sam ovdje, a juče sam počela 'svoju' UN dijetu. :) Zanima me da li je dozvoljena crna kafa tokom dana, naravno bez šećera? I Zeleni čaj, sa limunom, bez šećera?

Sutra mi je UH dan, planirala sam za ručak špagete sa nekim prelivom, sosom (još ću razmisliti šta bi to moglo biti, malo 'proguglati'). Večera: 3 kugle sladoleda i red crne čokolade (našla sam neku crnu sa zrncima višnje,al ima 70% kakaa).

Ima li neko prijedlog za taj dodatak špagetama? (a da nije paradajz sos)
    Hvala..

i da: lijepo je što ovakav forum postoji,da se razmjene iskustva i savjeti. Pogotovo za nas početnike.
    Svako dobro :hi-fi:
  • Radmila
    Amater
    Amater

od Radmila » pre 13 godine

Crna kafa sme, rekli smo :) sme i sa malo mleka koje nije punomasno :)

zeleni caj, mislim da moze :) isto bez secera sa limunom :)

zbuckaj nesto za spagete :D sta god da smuckas UH dan ne moze nista da ti poremeti, ja uzivaj taj dan :D

p.s. za dodatak spagetama mozes spremiti pecurke, sa ravnom kasikom ulja, onako da ih isprzis :) ako vec neces paradajz sos
  • Šery
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

od Šery » pre 13 godine

E super.
    Mislim da ću tako i uraditi, špagete + šampinjoni. :) Ovaj UH dan je dobar radi slatka (kolači,sladoledi,čokolada),ali po pitanju ručka stvarno nemam ideja :)
    No..za početak i ove špagete su super. ;)

PS: primjetila sam,evo ova 2-3 dana puno mi se tečnosti traži i puno vode pijem. Dakle,dok nisam bila na UN dijeti slabo sam vodu konzumirala,maximalno 2 čaše tokom dana. A danas (utorak) 3L sam popila a da nisam ni primjetila :D :D
    :013: :013: :013:
Odgovori 410 postova