, tj. otac od mm, ujutru rano putujemo u Bosnu... i to je to. Vraćam se za nekoliko dana, a vi, drage moje, ne brljajte dok nisam tu... Sve vas
.

te i ne brini se
...baš mi je žao deke, nadam se da ćete to prebroditi....čuvaj se i čuvaj mužića. 

Tesko je kad izgubis nekog bliskog... 

!
Strašno kakav se umor nakupi u takvim situacijama, baš sam bila isceđena. U sredu na četvrtak nismo ni spavali, nego smo zapucali onako pravo u 5 ujutru na put... trista i kusur kilometara u kolima bez klime, a onda sve redno što sleduje, tri dana po najgorem suncu... juče sam poslednju turu sudova oprala deset minuta pred polazak. Lično nisam pobornik komplikovanih sahrana, ali na selu to malo drugačije funkcioniše, zapravo je čak bilo dobro što je toliko naroda prošlo kroz kuću... malo se pokrenu neke druge teme, neko se i našali, ja sam se užasno bojala za svekrvu jer je ona jedna nežna duša, ali izgurala je zahvaljujući upravo tom narodu. Jedino je mlađa snajka tj. ja ispala glupa kao noć, računala sam da je to selo, pa bi bio red da ta tri dana nosim crno... dakle, nikad neću naučiti da je tamo narod civilizovaniji za neke stvari, ukratko, jedina sam se kuvala sve vreme u crnini jer ništa drugo nisam ni ponela.

i nadam se da ćete se i vi lepo odmoriti, išli negde ili ne. 

Korisnika u ovom forumu: Vanja i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.