Odgovori 4679 postova
Pitanje u vezi UN dijete
  • pahuljica.
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 13 godine

Re: Pitanje u vezi UN dijete

od pahuljica. » pre 13 godine

Hvala Lasata :23: Neka lepa salatica od povrca? I* jel bi mogao mali fit jogurt? :)
  • Ana-banana
    Amater
    Amater

od Ana-banana » pre 13 godine

Koliko smem da pojedem ovih keksica za veceru na UH dan? :NN03:

Slika
  • big mamma
    Početnik
    Početnik

od big mamma » pre 13 godine

Molim da mi neko pomogne u resavanju "problemcica".

U subotu, 24.9. mi pada UH dan. Tada cemo krstiti naseg sina pa me zanima da li postoji mogucnost da mi tog dana bude P? Kako da izmenim redosled?
    Ukoliko ne moze da se promeni redosled dana kako bi meni odgovaralo, zanima me sta bih ja to u restoranu mogla poruciti a da se uklapa u UH dan?
    Hvala unapred na odgovorima
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 13 godine

pahuljica. napisao:Hvala Lasata :23: Neka lepa salatica od povrca? I* jel bi mogao mali fit jogurt? :)

Ne bih ti preporucila Fit jogurt jer svi ti jogurti sa 0% mm imaju u sebi vise secera nego npr. oni sa 1% mm... Balans je dobar... :)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Ana-banana napisao:Koliko smem da pojedem ovih keksica za veceru na UH dan? :NN03:

Slika

Cetiri-pet bi bilo OK... Ali i obavezan red crne cokolade sa sto vecim % kakaa... :)

U subotu, 24.9. mi pada UH dan. Tada cemo krstiti naseg sina pa me zanima da li postoji mogucnost da mi tog dana bude P? Kako da izmenim redosled?
    Ukoliko ne moze da se promeni redosled dana kako bi meni odgovaralo, zanima me sta bih ja to u restoranu mogla poruciti a da se uklapa u UH dan?

Dane mozes da menjas samo za one koji prethode ili koji slede... UH dan mozes da zamenis sa skrobnim ili vitaminskim, nikako sa proteinskim... Mozes da narucis neku testeninu, picu, pitu sa neutralnim povrcem... :)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • big mamma
    Početnik
    Početnik

od big mamma » pre 13 godine

Hvala Lasata na odgovoru! Pozdrav
  • prasexD
    Početnik
    Početnik

od prasexD » pre 13 godine

imam pitanje- da li sme na skrobni dan kuvani kukuruz? pirinac,kupus? pozz
  • BlackMaja
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od BlackMaja » pre 13 godine

Naravno, sve je to skrob, osim kupusa, kupus je neutralna namirnica... Ali krompir, grasak, boranija, kukuruz, pirinac... Sve je to skrob :wink:
    Slika
  • Ana-banana
    Amater
    Amater

od Ana-banana » pre 13 godine

lasata napisao:
    Ana-banana napisao:Koliko smem da pojedem ovih keksica za veceru na UH dan? :NN03:

Slika

Cetiri-pet bi bilo OK... Ali i obavezan red crne cokolade sa sto vecim % kakaa... :)

Ti nisi svesna koliko si me sad obradovala,ja pojela samo 2 :veseljak: A crna cokolada OBAVEZNO! :D
  • KPJ
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od KPJ » pre 13 godine

Pitanje: ubrzo mi dolazi prvi vodeni dan-29 a tad mi dolazi neki stranac gde ga moram voditi po neke prezentacije i ruckove i glupo je voditi ga na rucak a piti samo vodu. Mogu li ja taj vodeni dan pomeriti za 33dan nakon vitaminskog dana?
  • lasata
    Urednik
    Urednik

Vodeni dan se ne pomera... Ako ne mozes da ga odrzis racunaj ga kao da je bio da bi dijetu zavrsila sa 91/91 a taj dan guraj po redu... :)
  • killahbabe86
    Početnik
    Početnik

od killahbabe86 » pre 13 godine

Imam "problemcic", pridrzavam se svega u UN-u, cak jedem i manje kolicine hrane od "propisane", prvih mesec dana sam skinula 6-7 kg, i od tad su prosla 2 vodena dana, i vise od mesec dana, i NISTA, ni gram dole.. Cak sam bila i aktivnija fizicki u ovih mesec i po dana, bicikl, roleri, hodanje i po 5 sati, i nista :(
    S' obzirom na to da sam se ja naglo i ugojila pre nego sto sam krenula na dijetu, (10kg za nedelju-dve) verovatno su hormoni ili stitna zlezda u pitanju, ali htedoh da proverim i sa vama da li neko ima takva iskustva.. :(
    Ne odustajem, ali ne vidim ni svrhu vise, ubilo me ovo u pojam.. :(
  • pahuljica.
    Početnik
    Početnik

od pahuljica. » pre 13 godine

U kom danu spada zito i sa cime bi moglo da se jede? unapred hvala na odgovoru :)
  • garava
    Početnik
    Početnik

od garava » pre 13 godine

ljudi pomagajte :) zaboravila sam :) kad je skrobni dan jel sme bese da se mesaju dva skroba? pirinac i krompir i td ?ili recimo grasak i krompir?
  • krki
    Početnik
    Početnik

od krki » pre 13 godine

Garava, smes, samo sto jedno mora da bude u vecoj kolicini od drugog.... Na pr. 2/3 krompir, a ostatak pirinac...
Odgovori 4679 postova