U stvari, ja bih se najpre odlučila za bozu... ali boza goji.
Veliki
i tebi!
Eh, da, uzela sam i serum za oštećene krajeve kose... izgleda kao silikonske kapi kad se stavi, ali ne blokira disanje kose, upravo suprotno, pa ćemo da vidimo kako će to da deluje.
Ako valja, preporučiću. Zasad znam samo da predivno miriše.
mirisnom pužu! Edit - koji će uskoro biti čupavac kao dasa iz Boney M-a 

madam mim napisao:koji će uskoro biti čupavac kao dasa iz Boney M-a

Mada je tačno da sam se grebala od starije sestre za parfeme i štošta još, pa je verovatno tim putem upao u moj život... ali trouglasta flašica je godinama bila prisutna u njemu. 
Ne svraćam u sve dnevnike pa ne znam baš opštu situaciju s time koliko se poštuje kućni red, a opet, sigurna sam da i kod mene može da se nađe gomila gluposti koje nemaju veze s dijetom... s druge strane, što ti kažeš, sve je to povezano... nadam se da će Gile da se pojavi i da nam malo dodatno razjasni.

(Pogotovu tad.)
) Dan je dušu dao za pešačenje i znojenje, a jučerašnje sandale su kupljene upravo u tu svrhu (najudobnije na svetu, može fudbal da se igra u njima), plus sam juče primetila da mi trokira mozak, naišao je dan neefikasnog rada... znači, treba mi samo pola dana pauze i društvo za skitnju, kad ono cvrc. Moraću da uživam u pogledu na svoje propalo cveće (nikad gore, a danas sam videla da je neka napast stigla i neven) i na mm koji se od juče muči da namesti lampe (treba gajtani da se spoje na jedan prekidač, a prekidači su, dabome, kineski), a na sve to treba da spremim malom detetu šnenokle, koje ne smem da okusim zbog jaja i šećera - gora patnja nego Mimini račići
(pa još s breskvama, moje najmijilje) - i tako... što volim kad ustanem skroz pozitivna i puna energije i onda shvatim da je sve oko mene u raspadu. 

Stopalo se praktično ne goji, ali se jadno valjda raskreči pod viškom težine...
Idi, bre...ajd, što sam se smejala dok sam čitala, nego i sada...

Ali odatle je ponikao jedan drugi recept... kome nije žao da baci belanca, naravno - breskve s kremom od jaja (može i drugo voće ali breskve su najlepše):

.Mada ko hoće(a ja hoću
)može lepo u unki da se uklopi na uh dan-ha kako li sam pametna 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.