od Pali Debela » pre 11 meseca
Posto nikog nema, i posto niko ovo ne cita, i posto je anonimno, otvoricu dusu.
Prvo, M. me je zvao oko posla, sa njhove strane, i objasnio mi situaciju, i bio nekako brizan i mio.
I naravno, meni se sada nevidjeno spava sa njim. Lepim se za ljude, za bilo koga, i ne volim to kod sebe.
Napila sam se sinoc, ili bolje receno, otrovala. A evo i kako i zasto.
Naime, jedan moj drug je dosao iz inozemstva, pa kao da se vidimo. A jos u decembru mi je kao nabacivao nekog svog druga. I onda je sinoc bio na veceri sa njim, pa kao i ja da dodjem. Nisam zelela. Debela sam. Stokilas sam. Na istorijskom maksimumu svoje debljine sam. Ruzna sam sebi. Izgledam nakaradno.
Jedno je kada ja upoznajem muskarce, nekako su tu cista posla. Ovo preko prijatelja, iako je u sustini najbolje, je super kada imas dosta samopuzdanja i osecas se fenomenalno i izgledas lepo. U mojoj situaciji je nezgodno. Jer, kada ja sama sebi organizujem dejt, nekako su cista posla. Taj decko zna da sam debela i hoce da izlazimo, i ako bude nesto bezveze, to je to, dovidjenja. Ovako... Ne znam. Neprijatno.
I onda sam imala gard. Uhvatila sam sebe kako sezem pesnice, kako se vrpoljim, kako mi je uzasno neprijatno. I bila sam onako neraspolozena, i kao arogantna i distancirana. A u stvari nesigurna i stidljiva. Peti razred. I pocela da pijem da se opustim. Unistila se, otrovala se.
Svidja mi se taj decko. On navodno nikada nije imao devojku. Tako da ne znam sta mi je ciniti. Pita me ovaj moj drug kao kakav da nam bude pristup. Jedno znam sigurno. Kada se muskarcu svidi zena jako, nije ni stidljiv, ni smotan, ni neiskusan. Onda napadaju, osvajaju, smaraju, guraju, bore se. E dobro, kao stokilas to necu doziveti sigurno. Tako da mora neka strategija.
Takva sam bila i sa M. na tom sastanku koji smo imali. Jos sam sela preko puta njega. Ali M. je stvarno nebitan. Hajde necu vise ni da pisem o njemu. Nego moram danas da ga vidim. Da izvrsimo neku primopredaju i to je to. Onda stvarno prekidam svaki kontakt. Sto je bila i jedna od mojih novogodisnjih rezolucija.
Ali samo jos ovo da kazem. Od svih gadosti koje mi M. priredi, jedna se izdvaja. To leto smo se vidjali bas dosta, nekoliko puta nedeljno, celo leto, juli, avgust, septembar. Onda se on u oktobru pritajio i ja sam se povukla. Prestali smo da komuniciramo, sto se desavalo i ranije, nista neobicno. I ja se razbolim krajem oktobra i u novembru odem u bolnicu. Lezim u onoj bolnici, kad stize porukica. Ne secam se tacno, ali u stilu, poceo da sam da se vidjam sa nekom devojkom, zato se nisam javljao. Ali, steta bi bila da izgubimo kontakt. Hajde da budemo u kontaktu, pa ponekad da se vidimo. Uzas! Znaci kada on nema ribu, a frka mu je da mu se ja nadjem. Ja mu odgovorim, samo vazi, A bas me je zabolelo to. Iako bi to tako i bilo i bez njegove poruke, sirovost te cinjenice je bila tako neprijatna. Uplasio se da ne izgubi booty call, koji mu dobro dodje, pa kao malo da osigura teren.
Ovaj drugi decko sa kojim se tako povremeno vidjam je klasa, maher za zene. Poznajemo se 5 godina, nikada mi nije pomenuo neku drugu zenu, a bilo ih je dosta za ovih 5 godina sigurno. Nikad nisam osetila da sam ja njemu neka peta opcija, uvek se pored njega osecam kao milion dolara. Decko zna da se ponasa.
Ali, ja se lepim za manipulatore. Bas sam ovca. Bas sam laka zrtva.
Da se vratim na pijanstvo. Dusu sam ispovracala celu noc i jutro, bolje mi je sada. I naravno propustila trening. I odlozila gomilu obaveza koje sam imala za danas.
Polako, stici cu sve, ali u 2024. vise ne pijem. Ni kap. Nicega.