Pa evo recimo prvo malo o tome, kad sam počela i dokle sam stigla
Počela sam sa UN dijetom 20. jula. Već nakon 12 dana sam izgubila 4kg

ali sledeća 2 kruga ni grama

U zadnjem krugu samo 700g, tako da... kad sve zbrojom, na dijeti sam od 20. 7. i do sad sam izgubila 4.7kg. Eto, nije da nisam zadovoljna, ali čula sam i za bolje rezultate
I da... ovo mi je već ko zna koji put, da sam na UN dijeti, upražnjavam je, ali bukvalno, maltene svake godine, u zadnjih 6 god. I svaki put, sam za veoma kratak period vratila sve i dobila još više. Da li je problem sa hormonima, ili čim god, ne znam, ali baš imam problem sa kilogramima. Kada sam počela 20.7. sa Unkom imala sam 110.7kg, sada imam 106 kg.
Možda pretjerujem, ali zaista želim postići ono što još do sad nisam... doći do 70kg. Teško jeste, i djeluje mi nezamislivo, ali daću sve od sebe, trenutno, imam volju

Eto ja se izjadah pošteno ( vidim, nisam jedina koja to ovdje radi) pa rekoh, zašto ne, biće mi lakše

E sad, konkretno, pitanje... Uvijek imam dileme oko 2. dana tj. ugljikohodratnog. Evo, npr. danas mi baš taj dan pada, i spremam grašak. Kupih danas grašak sa mrkvicom, zaleđen. To je ok? Jer stvarno je previše mrkvice, i na sitne kockice je isječena, tako da ne mogu to da izbacujem... nemam živaca za to

Da li smijem to da jedem tako? Da... inače, ja prvo prodinstam luk, na malo ulja, onda to dodam, kuha se, i na kraju malo začina i sos paradajza. da li je to ok? I... često, pravim na ovaj dan kropmir - salatu ( mislim da svi zanju šta je to) - krompir se skuha u ljusci, oguli, so, obično salatno sirće i malo više ulja. Ovaj dan mi je grozan, tako da malo improvizujem.
Raspričah se ja