A "nadređeni" će verovatno dati i svoje mišljenje

AlanViBritannia napisao:Ja imam "pitanje". xD
Ja sam na izdrzavanju mesec dana [juce bio vodeni dan], i ukupno sam skinuo 2kg za tih mesec dana. Da li je to okej? Mislim, da li se na odrzavanju treba skidati istom brzinom kilaza kao na samoj dijeti ili se ne treba uopste skidati, ili sta? o:
marush napisao:koliko sam ja čitala, ukoliko se izgubi još 3 kilograma u sledeća 3 meseca, to znači da je došlo do promene metabolizma.
Radica napisao:ukoliko se na odrzavanju skine 3 kg znaci da je doslo do totalne promene metabolizmau principu u odrzavanju se ne gube kile kao i u redovnom rezimu
jos kilo i to je znak da si skroz promenio metabolizam
314pezos napisao:AlanViBritannia napisao:Ja imam "pitanje". xD
Ja sam na izdrzavanju mesec dana [juce bio vodeni dan], i ukupno sam skinuo 2kg za tih mesec dana. Da li je to okej? Mislim, da li se na odrzavanju treba skidati istom brzinom kilaza kao na samoj dijeti ili se ne treba uopste skidati, ili sta? o:
Hahhaaaaa ... pa ne držiš valjda dijetu po kazni da si na izdržavanju
sve je ok i samo nastavi u tom tempu uz pojačanje fizičke aktivnosti.
marush napisao:Mislim da je to super...koliko sam ja čitala, ukoliko se izgubi još 3 kilograma u sledeća 3 meseca, to znači da je došlo do promene metabolizma...iskrene čestitke i samo tako nastavi...![]()
A "nadređeni" će verovatno dati i svoje mišljenje
Radica napisao:Alan, ukoliko se na odrzavanju skine 3 kg znaci da je doslo do totalne promene metabolizmau principu u odrzavanju se ne gube kile kao i u redovnom rezimu
jos kilo i to je znak da si skroz promenio metabolizam
svaka cast
Koliko si skinuo sa UN dijetom>?
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.