vas!!! 

....srećno na drugom delu!!!! Biće to super, videćeš!!!
ogromantan

Jeee, koja sam ja tuka... Ali stvarno me zbunilo, imala sam ranije te neke kerefeke za poliranje (koje nikad nisam upotrebila, na kraju sam ih pobacala), a ovaj materijal liči na to, onako gumasto-plastikasto-papirast... ala ga sad pa ja objasnih. 

Gospode Boze - LUDOG LI CELJADETA !!!

Da se upiše šta se jelo/pilo, pa da bežim... 
dudank napisao:Moje sređivanje je ovih četrdeset godina imalo uglavnom dva koraka, a) sečenje makazicama, b) guranje zanoktica zubima. Ponekad c) zašljepavanje lakom. (O praznicima.)
Dobro je da nisam jedina pećinska žena ovde
. Elem, dobijem ja nožić za pedikir i krenem da gulindžam, zanela se i ostrugala ,bezmalo, do kosti. Sedam dana nisam mogla na noge, a o obuvanju da ne pričam.
. Kad je krenulo da zarasta, svrbele su me noge još 2 nedelje.

dudank napisao:... V: pasulj sa suvim rebarcima - nek ide život - ali bez zaprške (pasulj, ne život), salata[/color][/size]
ahh, tu li si - divlja mackice!!!

tratinčica napisao:![]()
Dobro je da nisam jedina pećinska žena ovde
. Elem, dobijem ja nožić za pedikir i krenem da gulindžam, zanela se i ostrugala ,bezmalo, do kosti. Sedam dana nisam mogla na noge, a o obuvanju da ne pričam.
. Kad je krenulo da zarasta, svrbele su me noge još 2 nedelje.
tratinčica napisao:Čestitam ulazak u 2. krug prijemnog

mica66 napisao:Ima bre da se otrgnem kontroli i da se bacim u renesansne lepotice.
Pa da me svakog dana zateknu usred nekih tamo jelenskih ili bizonskih kostiju... pošto sam popapala jelena ili bizona... ili sam bizona popapala, a jelena popila, nebitno...Dobar Komadnapisao:Eto,nadam se da sam pomogla.
Sad sam probala... skida zanokticu. 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 16 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.