Minies napisao:ma znam to za voće, nego sam mislila za sir, jel isto 250 gr i negdje sam već pročitala za tjesteninu i pizzu ali ne znam gdje, nisam zapamtila.. ja inače radim sama pizzu i nikad ne znam odrediti kolika gramaža treba jer možeš staviti tijesta koliko oćeš...
potražit ću još malo, fala na odgovoru

Gotova podloga za pizzu je oko 150-200g testa.
Ako je već praviš sama, slobodno deo brašna zameni integralnim.
Olivija napisao:Hvala na odgovovorima:
@killahbabe: svakako ću voditi računa o tomwe šta jedem i tamo, ali ne vjerujem da ću baš biti u mogućnosti da kombinujem namirnice..u suštini izbjegavaću brzu hranu i paziti na količinu, pa se nadam da neće biti nekih drastičnih posledica:
@LASATA: a da li da tih 7 dana dopunim nastavkom dijete ili da ih računam u ovih 90 dana?
Kombinovanje namirnica je krajnje jednostavno: kad za obrok imaš krompir i meso, odaberi samo jedno. Eventualno se ne moraš držati rasporeda kako je predviđeno UN dijetom, ali ćeš bar ostati u stanju stagnacije ukoliko ne budeš mešala skrob i proteine. Ja sam tako uradila dok sam bila na odmoru.
Kad se vratiš, po meni je najbolje da kreneš ponovo od prvog dana... svakako nećeš ništa izgubiti ako tako uradiš.
Ali Las će svakako odgovoriti na šta je ona mislila.