Uh, svasta se izdesavalo, trebalo mi je neko vreme da iscitam sve i ispratim. Imam utisak kao da sam odgledala epizodu neke serije
Bravo za teretanu, svaka cast! Ja jos uvek nemam hrabrosti da krenem, predebela sam. Nadam se da ce doci dan kad cu konacno moci da iskoristim fitpass koji mi firma obezbedjuje. Kako ti se dopada zasad, sta uglavnom koristis od spravica?
Zao mi je sto ti je odnos sa M toliko toksican. Nemoj toliko da se opterecujes mladoscu i lepotom njegove devojke, apsolutno nije sve u tome. To je nesto sto privuce, ali ne opstaje veza na duze staze samo na tome.
Mada, ako se stvarno osecas kao smece nakon vremena provedenog sa njim, mozda stvarno treba da se udaljis malo. Cisto zbog sebe, ne zasluzujes i ne treba da se osecas tako.
Za decu te razumem, ja cu za neki mesec 36 da napunim. Isto se drzim za tu sipku poslednjeg vagona zajedno sa tobom

I dalje se premisljam da li to zaista zelim, a plus ne mogu sa ovoliko kg jos i da ostanem u drugom stanju, nema sanse. Stigla bih do 150kg lagano
U svakom slucaju, samo nezno prema sebi. Nemoj da ti iko drugi bude preci od sebe same