E jbg sve je lepo ishlo danas dok ne napravih onu proju

.Lepo pojedoh dva mala parcheta uz ruchak ( umesto hleba) al djavola , ne da djavo mira pa posle par sati onako za uzinu pojedem josh dva parcheta i komad mesnog nareska...pa bar da sam tu stala

Onda za vecheru pojedem onaj ostatak musake i salatu pa da potpuno zabrljam sad pojedem i dve kockice crne chokolade koja mi uopshte ne ide danas ( po kockicu i dalje ponekad pojedem pred spavanje i ako ne bih trebala a i shecer mi vishe ne pada nocu odkad sam josh smanjila insulin pa nemam opravdanje...i da me chovek pita zashto to radim- ne znam).
Ne bih ni pravila tu proju da moj senilni muz nije kupio nove 4 l mleka poshto je zaboravio da je juche kupio 3 l

I sad da se ne baci ajd pravi proju da utroshim mleko. Pola sam stavila u friz za njega da uzima za doruchak kasnije ali pola stoji tamo i mami me iz kuhinje
Malo sam rashchishcavala friz i frizider i sutra pravim djuvech bez mesa da utroshim neko povrce dok ne istrune

Cera sutra nece biti tu no nadam se da nece puno brljati

Ne znam nekako nam se na ovom odrzavanju gubi motivacija jer ne osecamo da slabimo kao na UNki

U stvari ja ipak nisam jutros izdrzala pa stala na vagu da vidim shta se deshava a ono isto kao i pre 7 dana kad sam krenula na odrzavanje

Dobro je i da je isto jer od tih 7 dana valjda samo dva nisam uopshte brljala
Ne verujem da cemo nastaviti odrzavanje sva tri meseca...sve mi se chini da cemo nakon mesec dana da idemo na neku rigorozniju i kracu dijetu (mozda onu od 13 dana) da bre izgubimo neko kilo pa onda nastaviti odrzavanje. Posle zavrshetka odrzavanja ponovo na UNku. Moramo kako znamo do kraja avgusta da sidjemo do tih 95kg. Ali kao shto rekoh chini mi se da nam do Nove godine ne gine neka vrsta dijete ili odrzavanja ( a to ce biti skoro godinu dana kako smo pochele). Valjda se dotle doteramo i adaptiramo potpuno organizam na nove principe. Shto se kolichina tiche tu smo se adaptirale prilichno...nema ozderavanja kao pre UNke ali brljanja ce imam utisak uvek biti

Bar da ne bude mnogo