Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3)

od dudank » pre 16 godine

Je li ovo nama opet proradio forum? :skakutalo: Tek sam se danas usudila da uđem. Uhhhh... olakšanje. :D
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

od 314pezos » pre 16 godine

radi, bar za sada ... a šta si nam ti radila ovih dana dok te nije bilo :D
    Slika
    Slika
  • ninaana
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ninaana » pre 16 godine

dudank napisao:Je li ovo nama opet proradio forum? :skakutalo: Tek sam se danas usudila da uđem. Uhhhh... olakšanje. :D

radi za sada ok. mada naletim ponekad na nekog konja... trojanskog :shock: :D
    nekad sa 127 na 90, a  sada :(
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

314pezos napisao:radi, bar za sada ... a šta si nam ti radila ovih dana dok te nije bilo :D

Ma bilo je gadne konjetine... pa posle ponude za "legalni" AV (nadam se da ga niko nije instalirao), tako da sam jedno 5-6 puta čistila comp... a danas zbog nečeg ne idu poruke, evo pokušavam po ko zna koji put (neće da idu ni privatne, probala sam da pitam Lass šta je to s forumom :( ). Ušla sam na rizik, u nadi da je sad sve rešeno. Gile, ne brini, držim dijetu i sve jelovnike imam uredno zapisane (uneću ih u jednom većem postu), mada jesam krizirala. Taman posla da odem odavde... :shock:

Imam molbu, za slučaj da opet nešto zakoči - za 6 dana idem na more i vraćam se tek 21. avgusta, pa mi malo brišite prašinicu... ovde i te kako planiram da ostajem. :)

Svima VELIKI poljubac! :009:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Kako si ti čistila komp tako smo i svi mi ostali što čistili, brisali, ribali od silnih virusa, trojanaca i crvića što su pokušali da nam srozaju forum al im nismo dali ... forum radi te će to i dalje. Blago tebi ti deš za 6 a ja za 16 dana al se isto vraćamo tako da dok ja ne krenem ne sekiraj se će brisnem koji put :D a u Bulgariji da mlatneš jednu Zagorku za Gigu :009:
    Slika
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ura, izgleda da radi!!! :skakutalo: Jeste da mi malopre opet pojede poruku, ali ništa, idem iznova... :D Giga, obećavam jednu kriglu u tvoju čast, ali ako mi se na moru otvori dizna pa krenem s pivom... samo da se zna "kuj je kriv". 8) Šalim se, kad sam prošle godine odolela ŠUMENSKOM (nešto najsličnije rogonji što tamo može da se nađe), odoleću valjda i ove; znači - "zagorka" za Gigu! :pivo:

Evo uredno jelovnika, sad sam ga složila... mada sam jelovnik nije baš uredan, odmah se vidi da sam brljala (mislim na to što sam počela da preskačem doručak), a naravno da sam brljala kad nije bilo nikog da me grdi. :( Obećavam da ću od sutra da doručkujem, i da pokušam da se skinem sa sira i vratim na jogurt. Elem:

18. jul:

D: 6 velikih kiselih šljiva
    R: pica
    V: pica

19. jul:

D: tarator čorba (bistar mesni buljon, rendan krastavac, jogurt & začini)
    R: pica
    V: salata

(napomena: ovo su bili moji redovni grešni dani za šokiranje organizma, ostala sam na istoj težini)

20. jul:

D: tarator čorba
    R: isto
    V: šnicla, salata, malo nemasnog sira

21. jul:

D: čaša piva
    R: bistra čorba od povrća, 1 jogurt
    V: šnicla i salata (paradajz, krastavac, malo sira)

(ovde mi je krenula tendencija ka 52,5 :cry:

22. jul:

D: 6 velikih kiselih šljiva
    R: oko 400 g barenog povrća (šargarepa, celer, peršun), kiselo mleko
    V: oko 100 g čajne, velika salata od krastavca, 2 čaše piva

23. jul:

D: preskočila
    R: kuvana junetina (oko 100 g), kuvano povrće (isti miks kao juče, oko 200 g), sir (oko 200 g)
    V: kuvana junetina (oko 100 g), 1 paprika, oko 100 g sira (a onda grešnih nekoliko krugova čajne)

(ali je zato ovog dana začudo težina opet bila 52)

24. jul:

D: preskočila (ovo je posledica mog kriziranja bez foruma, ali obećavam da od sutra redovno doručkujem!!!!)
    R: salata od sira i paradajza
    V: još se ne zna... verovatno barena junetina, jogurt i salata

Danas opet imam 52,5, ali podozrevam da je to zato što je jučerašnji sir bio MNOGO slan, pa sam se nalivala vodom (plus pivom :oops: ), verovatno ta voda sad ne može ni da ode dok ne properem ćelije od soli. Eto šta biva kad nema ko da nas grdi... :bas_tuzan:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Ipak da se malko suzdržiš od izuzetno slanih sireva ... koji znaju da otvore apetiti prema pivu :evil:
    Slika
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Znam... :zid: :zid: :zid: Priznajem da juče i danas nisam odolela. :( Moji se hronično rasturaju od tog belog dimljenog - nije toliko kaloričan koliko je slan, ali definitivno NIJE za dijetu, i tačka. (To ja sama sebi sad kažem.) Od sutra se vraćam na svoj lepi mokri sir od obranog mlekca, taj što uzimam sebi nema ni trunke soli. :) Vi'š koliko znači kad Giga izgrdi. :)
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

E da si se samo setila mene dok si ga jela onako slanog :evil:
    Slika
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

To si skroz u pravu, ali sam se zato posle i te kako setila Lasate kad me pritislo da pijem vodu... :D Ako je neka korist - bar sam shvatila koliko sam se odvikla od preslanih jela, tako da neću skorije da ponavljam slične eksperimente. Osećam se uštavljeno.
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

ahhha hahaha ... uštavljeno ... pa da te razapnemo na sunce :D
    Slika
    Slika
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hahahahhhh, uskoro mi ne gine taj dodatak na suncu! :D Sa sve finim šmirglanjem uz pomoć peska. :D

Ali lako je tebi, Giga, kad u kući imaš PODRŠKU, a ne ZLOTVORA koji upravo sprema špagete... moje omiljene... :crybaby: Recept ne smem da odajem da me ne psuju po forumu kao onda kad sam bila krenula o piti. Mislim, ostaću ja karakter... i glabaću večeras moju barenu junetinu s jogurtom i salatom... ali oprostiti mu neću!!! :placljivko:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

pa ti si svakodnevno na nekom iskušenju :D
    Slika
    Slika
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 16 godine

Puj majku mu, pojede mi poruku... :x Nego sta nego da spiras grehe vodicom, nist' nece da ti bude od vode na ovoj vrucini a piFce... Hm, pa eto kokni jedno i za mene u Bugarskoj... Mislim cisto zbog pokrica... :D Ja danas sklopila ugovor ekskluzivac sa Tuborgom te cu sada morati da ulozim malo truda na tom polju... :pivo:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Uh, jeste, priznajem da sam skoro svakodnevno na iskušenjima, i poneki put i pokleknem, ali kad bi ti, Giga, znao koliko moj muž voli da kuva i šta sve kuva... poslednjih godina oteo šporet od mene i glumi Džejmija Olivera od jutra do mraka, tako da stvarno dobro još i izdržavam. :cry: Ali oni večeras jedoše svoje špagetLe, a ja ostadoh karakter i pojedoh moju dijetalnu večeru. :D Pa da vidimo kome će tiba da bude veća na moru. 8)

Lass, nemaš brige, vodu pijem i mislim na tebe sve vreme :D - samo nemojte, ljudi, baš svi da mi naručujete po kriglu u Bugarskoj, kad vas molim, inače ima da završim kao alkos! :D

Da bar odmah upišem i jelovnik za sutra (tj. danas), pošto je Džejmi obećao da mi skuva moju supu... Znači, 25. jul:

D: bistra supa (u kojoj je kuvano meso i povrće)
    U: isto, + jogurt
    R: ista supa, samo sa malo gustiša
    V: meso i povrće iz supe, jogurt, salata
Odgovori 9033 postova