Ura, izgleda da radi!!!

Jeste da mi malopre opet pojede poruku, ali ništa, idem iznova...

Giga, obećavam jednu kriglu u tvoju čast, ali ako mi se na moru otvori dizna pa krenem s pivom... samo da se zna "kuj je kriv".

Šalim se, kad sam prošle godine odolela ŠUMENSKOM (nešto najsličnije rogonji što tamo može da se nađe), odoleću valjda i ove; znači - "zagorka" za Gigu!
Evo uredno jelovnika, sad sam ga složila... mada sam jelovnik nije baš uredan, odmah se vidi da sam brljala (mislim na to što sam počela da preskačem doručak), a naravno da sam brljala kad nije bilo nikog da me grdi.

Obećavam da ću od sutra da doručkujem, i da pokušam da se skinem sa sira i vratim na jogurt. Elem:
18. jul:
D: 6 velikih kiselih šljiva
R: pica
V: pica 19. jul:
D: tarator čorba (bistar mesni buljon, rendan krastavac, jogurt & začini)
R: pica
V: salata
(napomena: ovo su bili moji redovni grešni dani za šokiranje organizma, ostala sam na istoj težini)20. jul:
D: tarator čorba
R: isto
V: šnicla, salata, malo nemasnog sira21. jul:
D: čaša piva
R: bistra čorba od povrća, 1 jogurt
V: šnicla i salata (paradajz, krastavac, malo sira)
(ovde mi je krenula tendencija ka 52,5
22. jul:
D: 6 velikih kiselih šljiva
R: oko 400 g barenog povrća (šargarepa, celer, peršun), kiselo mleko
V: oko 100 g čajne, velika salata od krastavca, 2 čaše piva23. jul:
D: preskočila
R: kuvana junetina (oko 100 g), kuvano povrće (isti miks kao juče, oko 200 g), sir (oko 200 g)
V: kuvana junetina (oko 100 g), 1 paprika, oko 100 g sira (a onda grešnih nekoliko krugova čajne)
(ali je zato ovog dana začudo težina opet bila 52)24. jul:
D: preskočila (ovo je posledica mog kriziranja bez foruma, ali obećavam da od sutra redovno doručkujem!!!!)
R: salata od sira i paradajza
V: još se ne zna... verovatno barena junetina, jogurt i salataDanas opet imam 52,5, ali podozrevam da je to zato što je jučerašnji sir bio MNOGO slan, pa sam se nalivala vodom (plus pivom

), verovatno ta voda sad ne može ni da ode dok ne properem ćelije od soli. Eto šta biva kad nema ko da nas grdi...