1. picu spremis sa povrcem, ja umesim samo vodu i brasno i dodam malo soli, onda premazem tomatinom ili kuvanim paradajzom, uglavnom stavim tomatino. Pa onda naredjam dinstane pecurke, paradajz, paprika.... Nabacas neutralno povrce i stavis da se pece
(kecap ti nije zabranjen ali nije ni preporucljiv zbog sadrzine secera, medjutim ja sam uvek vrlo malo stavila preko ispecene pice). Mozes staviti i malo senfa ali onda nemoj koristiti so i soliti recimo pecurke i testo.
2. ako mislis na zamenu za kecap to je tomatino ili kuvani paradajz
Mozes jesti 2-3 kifle, perec, bitno je samo da to ne bude lisnato jer ono nije dozvoljeno. I to zna biti jako lepo, ja kiflu prerezem na pola pa ubacim paradajz, krastavac i dobijes super sendvicic.
Ne mora biti ni integralno mozes belo testo, ali ako mozes integralno zasto da ne, svakako je bolje i zdravije. Ali se ni belo ne protivi pravilima kada je UH dan u pitanju.
3. kolaci koji god, sitni kolaci, ili parce torte, ili neki kolac iz poslasticarnice, ili domacica, samo ti je obavezno da nakon vecere sta god to bilo pojedes rebro crne cokolade za kuvanje. Ona je podobavezna.
Mozes pojesti i dve palacinke sa eurokremom, ili mozes jesti i kokice za veceru ali obavezno nakon vecere crna cokolada.