, valja se 

), a ja oskudevam i u jednom i u drugom (i u trećem
). Eto, prvi put sam postavila sliku nečeg što sam kupila, što nemam običaj, zato što sam bila u totalnoj nedoumici da li sam preterala ili ne... i još ih gledam podozrivo
, iskreno, nikad nisam imala ovako napadnu obuću. Pa se izvinjavam ako sam malo ugnjavila. 
(Opet sreća, bilo je ostalo samo na dnu, inače bih sad groktala sve u šesnaest.)
Neću da upisujem danas u tiker jer ću samu sebe da deprimiram... a ne znam više ni čime da se zavaravam jer mi salate već polako izlaze na uši... i definitivno ne uspevam da rešim problem spavanja, prethodnu noć sam spavala vrlo malo i mislila sam sinoć da ću se zakucati u jedanaest, a legla sam opet u četiri, što znači da sam opet u neko doba pojela naviljak salate, a baš se borim da ne jedem noću. 
), samo mi dođe da išutiram sebe zato što sam sad pala na glupim malim brljevima, negde se nešto omaklo... ali ne popuštam, hoću u petu deceniju da uđem sa četvorkom.

petu deceniju?hoću u petu deceniju da uđem sa četvorkom.![]()

dudank napisao: a ne znam više ni čime da se zavaravam jer mi salate već polako izlaze na uši...

Ja kao odustala od čorbarenja jer se mojima (a bome i meni) smučilo da kuvam i jedem posebno, ali mogla bih baš neku bistru za srkanje noću... paradajz pa neki listić lobode ili zelja...
Fala na podsećanju. 

mogu i pivo da otvorim za društvo.

motkobrlj.

Samo sam jednom u zivotu, kad sam bila devojka, imala tako visoku stiklu i jedva sam hodala, jedva ... obuvala sam ih samo za "svecane prilike" kad nema mnogo da se strapacira

Samo se ti natandrci na te stikle i uzivaj u zivotu... A to sto vuku malo napred nije neki problem osim sto preporucujem da sledeci put sikas pivo za sankom da bi imala potporu... 

(Dobro zvuči, forum za podršku sandalama.)
, ali poslednjih godina ipak vodim računa da ne izgleda neumesno... neke stvari ne stoje isto kad imaš 20 i kad imaš 40... i valjda sam se prvi put u životu pokolebala oko nečeg takvog. U stvari, priznajem da me je prekjuče uhvatio blagi bluz kad sam ih isprobala u kombinaciji sa šorcićem ispred ogledala i shvatila koliko tu seva celulit i opuštena koža, samo sam pomislila kako sam, eto, otpevala svoje... ali onda mi je juče došlo do mozga da bi mnogo pametnije bilo da krenem u fajt protiv celulita nego da kukam ispred ogledala... Oni gelovi jesu pomogli da se istopi veći deo, ali za ove fine dronjke moraće da se krene s dodatnim vežbicama i masažom... valjda mi je i trebao neki takav bluz da bih se uozbiljila.
Pa je mm danas udario teoriju da se ja u stvari naduvam od pomanjkanja jagnjećeg pečenja... eto, čovek shvatio šta je problem. 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.