od Debeliccka » pre 11 godine
Nisam gledala video jer nisam sada u mogućnosti (i na telefonu sam....) /zamislite koliki je to telefon kad sam ja na telefonu....hehe, mislim kuckam sa mog ,,pametnog,, telefona......
Ako je to ono ludilo sa milion banana dnevno....onda bez komentara......Znam za to od pre....čitala sam valjda negde nekad o toj ,,pametnici,,... Bila je i neka trudnica koja je tako gurala trudnoću da bi ispunila ,,svoju najvažniju misiju u životu,, - da kroz trudnoću prođe i zadrži svoju ,,idealnu,, liniju.....Ne sećam se samo da li je to ista.....
Kako nisam videla taj video, nisam ni drugi ....to što Sexy Cica kaže ,,na dijetama ceo život,,..... Ne može se biti na dijetama ceo život, to nije život i nije prirodno i normalno.....nego bolesno....Možda se time i dobije neka ,,dobra,, linija ali se mnogo toga izgubi na svim ostalim poljima života (dakle ne samo zdravlje nego mnogo mnogo toga drugog, da ne govorimo o psihičkom zastranjivanju).....
Ja sam sinoć dodala još nešto hrane....
Došao je Lični trener (dakle tzv Lični trener) i doneo kompletnu večeru sa desertom..... Tako sam večerala još jednom, što nije bilo strašno jer je bilo 4 sata posle prethodne večere i bilo je samo protein i salata... Medjutim, kasnije sam uzela i desert...... eto to je ,,neplanirani brlj,,.... Nema naravno veze, život je pun neplaniranih elemenata.....da su mi sve neplanirane situacije kao ,,neplanirani brlj,, ne bih nikakve probleme u životu imala.....
Siv dan, videćemo kako može da se iskoristi....
5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...