AnaV napisao:Starija????????????
Bože taj PMS-nekada se o tome nije ni prićalo! Sada svi prićate o nekom nakupljanju vode u tom peridu, pa ima i nekih drugih uzroka, ili se to tako danas opravdava pojaćan apetit, koji je normalan u tom periodu meseca!
Da
Ana, starija.

.... Starija od nekog ko je duplo mlađi i kome mogu da budem mama. Starija nego šta...
(pa ovaj je možda mlađi od mog sestrića... nema šta da se diskutuje)... Starija i čak STARA, u odnosu na njega. Zato i kažem da je bez mozga kad nije umeo da oceni koliko sam starija....
Mislim, imala sam ja mlađe tipove, ali ovo bi već bila pedofilija... ovaj se ne računa u ,,mlađe tipove,, nego u dečurliju... Niti je normalno da imamo ikakva posla niti bih mogla naći temu sa njim sve i da hoću i da mislim da je normalno (osim u ulozi ,,tete,,)...
A PMS.... pa nije baš PMS izmišljena kategorija (ipak ne pričamo ovde o nekoj numerologiji ili ne znam čemu)... Činjenica je da postoje hormoni i da postoji njihova uloga u našem organizmu i telu... To je jednostavno tako...samo je i tačno da može da se kontroliše. Kada sam one godine bila ,,debela,, i jela slatkiše svakodnevno, PMSovi su mi bili MNOGO MNOGO gori..... velika je razlika. Sada su prilično podnošljivi osim što recimo svaki treći bude onako drastičniji (kao što mi i svaka treća ili nekad druga mestruacija bude mnogo bolnija od prethodne i tada lekovi ne pomažu....)... Tako da, PMS ipak nije opravdanje..... nego stanje medicinski objašnjeno... Isto kao što i menopauza nije izmišljena nego je to stanje koje postoji i nosi svoje promene, kao i trudnoća i sve ostalo što zavisi od hormona...
Ali dobro, sreća je što to prođe i što se može prilično iskontrolisati i ublažiti...
Ella, naravno da mi je bilo smešno! Zamisli naše dijaloge..... hehe.... A taj ,,tvoj,, kandidat, mučenik, žao mi ga....

Hrana će danas biti slična kao i obično... Dosad sam pojela bananu i veliku zelenu jabuku.... Posle ću malo onog mesa sa koprivom (ostatak u zamrzivač)... i videću....(tona salate se podrazumeva).... Sutra post.