Slatko sam se nasmejala i rekla mu da pogleda film "Sta zene zele" sa Mel Gibsonom i kulturno odbila. Srecom nije vise dosadjivao. Naravno od tada je moj profil za neke stvari cenzurisan.
AnaV napisao:Starija????????????
Bože taj PMS-nekada se o tome nije ni prićalo! Sada svi prićate o nekom nakupljanju vode u tom peridu, pa ima i nekih drugih uzroka, ili se to tako danas opravdava pojaćan apetit, koji je normalan u tom periodu meseca!
.... Starija od nekog ko je duplo mlađi i kome mogu da budem mama. Starija nego šta...

.

Draga Debellicka 

Kikiriki i ostali plodovi te vrste.. naravno da imaju svoja dobra svojstva, to je opštepoznata stvar, ali se to odnosi na male količine. Logično, ako se od nečega proizvodi ulje, puter i slično.. to mora biti kalorično (da li je ikad iko proizveo ulje od kupusa ili kelerabe, hehe..?!). Nego ja eto, poremetih ritam.... ovaj moj kasnio pa umesto da ručamo na vreme odložismo ručak za 2.5 sata, cca... posle ne večerah kao što bih inače (i kao što sam trebala) nego sam eto ,,mezila,, taj kikiriki (ali preterano)...

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.