Kratko, sve u svemu od juce oko podne sve do malo pre jaka jaka glavobolja, znam i zasto, vreme se slosilo duvao juce jako vetar i padala danas kisa...a da vam kazem da ima dana kada kazem "sutra ce me boleti glava,tacno osecam" i u pocetku dok me ljudi ne upoznaju, deluje im smesno, ali sada i muz shvata da i jeste tako...tacno juce nisam znala kakvo ce vreme biti danas...jer danas je mnooogo gore, i eto od juce sve do danas...ali bar sam nocas spavala...danas odvela jedva decu i vratila se kuci lezala od 8 do 11 (sto nikad nisam radila) ne znam ko ce spavati veceras...stariji dosao iz skole, masirao me, gazio po ledjima...divota moja...eto proslo je...ne skroz bas bas ali ne zalim se...
Bilo je u planu za vikend opet neko skitanje, cak i danas...jao pa jesam ja vama rekla da mi je sestra trudna, oko 5og meseca (19/20 nedelja)
pa je bilo u planu da odem da pogledam sta sve ima od garderobice i stvarcica pa ovih dana u nabavku, polako...ali nismo danas otisli...kisa pljustala do malo pre, trkom smo stigli i mladji sin i ja (tj vec koji put mi pade na pamet da lepo ispisem imena svaki put pisem "mladji", "stariji" eto svecano...stariji se zove Nemanja a mladji Ilija
dakle trkom stigosmo kuci Ikci (Hipokoristik-od milja) i ja i za minut se kisa srucila na grad...dobro prodjosmo, tu me i popustila tek malo glava,njima ispekla neke mini pice,legla i eto malo pre me prosla...kisa pada i dalje kao da su joj platili, a ja ako sta u zivotu prozore perem na mesec dana bez preterivanja...obozavam da ih perem,i redovno posle par dana ako ne cak i sutra pada kisa....eto i sad nije izostala
A muz javio juce da ce sa posla da ode da pomogne prijatelju oko nekog namestaja i da za vikend ide isto tamo,...tako da nece biti puno seckanja ovog vikenda...a vreme bas ludo...(i od obecanih i vec cekanih cevapa ne verujem da ce biti nesto)...
Juce zbog glavobolje za ne verovati nije bilo nista posebno za Uh veceru, a cekala sam je nije da nisam, samo sam usla u kuhinju i ugrejala spagete i naisla mi u toku jela muka koliko me je glava bolela, i tako i uzeh samo 3-4 zalogaja,i bolje jer sam ponosna na sebe
posle onog proteinsko-uh dana...racunam u sebi da je tacno ono bila vecera i dosla sam na isto)...videcemo sta ce vagica sutra reci...bas me zanima...67/91 Uh dan
D: müsli,jogurt aktivia
U: kikiriki,bademi (vise ne merim..odoka 20-30gr)-za divno cudo kad stavim na vagu za proveru sebe same ne pogresim puno
R: spagete,moj domaci sos paradajz (pokusacu da stavim slikicu)
V: 4zalogaja spageta,red crne posle 15-ak min

danasnji vitaminski (glavobolja) 68/91
D: banana (spavanje 3h)
U: banana,kafa
R: jabuka,kikiriki,2 braz.oraha
U: jabuka,2braz.oraha,kikiriki,aparat kafa
V: jabuka,naranza,jabuka,kikiriki (mozda sam sa njim danas i preterala)... (jela i deca sa mnom)
Odoh drugari...sve na pocetku pisala kratko cu...ja kratka...retko,ako imam sta da kazem i ako me ne boli glava (mozda je vas zabolela sada od mene ha ha ha)
pozdravcigi

castila sam se) ... Jutros vagica vice 55,6 super 
i samo da znate nisam pojela sav kajmak, slikala sam kako je izgledalo, mada nije bas po Unci ali ako smem stavicu slikicu...
,kafa

hajd,cekam do bas mog vaganja, posle svakog kruga od 6dana, ali tek mi danas slede ugljeni hidrati, i vecerica ... ima da bude jos u plusu...

. Moja mama pati što nije u zakonu upisano da se sav namještaj i suđe (pogotovo suđe) moraju mijenjati na svake 2-3 godine
no comment