Kratko, sve u svemu od juce oko podne sve do malo pre jaka jaka glavobolja, znam i zasto, vreme se slosilo duvao juce jako vetar i padala danas kisa...a da vam kazem da ima dana kada kazem "sutra ce me boleti glava,tacno osecam" i u pocetku dok me ljudi ne upoznaju, deluje im smesno, ali sada i muz shvata da i jeste tako...tacno juce nisam znala kakvo ce vreme biti danas...jer danas je mnooogo gore, i eto od juce sve do danas...ali bar sam nocas spavala...danas odvela jedva decu i vratila se kuci lezala od 8 do 11 (sto nikad nisam radila) ne znam ko ce spavati veceras...stariji dosao iz skole, masirao me, gazio po ledjima...divota moja...eto proslo je...ne skroz bas bas ali ne zalim se...
Bilo je u planu za vikend opet neko skitanje, cak i danas...jao pa jesam ja vama rekla da mi je sestra trudna, oko 5og meseca (19/20 nedelja)

A muz javio juce da ce sa posla da ode da pomogne prijatelju oko nekog namestaja i da za vikend ide isto tamo,...tako da nece biti puno seckanja ovog vikenda...a vreme bas ludo...(i od obecanih i vec cekanih cevapa ne verujem da ce biti nesto)...
Juce zbog glavobolje za ne verovati nije bilo nista posebno za Uh veceru, a cekala sam je nije da nisam, samo sam usla u kuhinju i ugrejala spagete i naisla mi u toku jela muka koliko me je glava bolela, i tako i uzeh samo 3-4 zalogaja,i bolje jer sam ponosna na sebe

67/91 Uh dan
D: müsli,jogurt aktivia
U: kikiriki,bademi (vise ne merim..odoka 20-30gr)-za divno cudo kad stavim na vagu za proveru sebe same ne pogresim puno
R: spagete,moj domaci sos paradajz (pokusacu da stavim slikicu)
V: 4zalogaja spageta,red crne posle 15-ak min

danasnji vitaminski (glavobolja) 68/91
D: banana (spavanje 3h)
U: banana,kafa
R: jabuka,kikiriki,2 braz.oraha
U: jabuka,2braz.oraha,kikiriki,aparat kafa
V: jabuka,naranza,jabuka,kikiriki (mozda sam sa njim danas i preterala)... (jela i deca sa mnom)
Odoh drugari...sve na pocetku pisala kratko cu...ja kratka...retko,ako imam sta da kazem i ako me ne boli glava (mozda je vas zabolela sada od mene ha ha ha)
pozdravcigi