Ana, naravno da je sve tako kako kažeš. Inače, ima tu više nekih kvaka, poznajući mene, ali duga je to priča....da ne udavim.... A što se tiče strunjače, za neke od ovih vežbi je definitivno potrebna, vežbe za kičmu. Alternativa ostaje jedino krevet, ali nije mi to baš ni zgodno da ti pravo kažem.. Ali dobro, biće to sve u redu.
Pink, tačno, to za sremuš i nizak pritisak i ja rekoh... ali sam se trudila da redovno jedem. Sad sam već prestala da ga kupujem....ako je verovati to što mi rekoše da je divlji ćao i na sceni ostao samo gajeni......
Superbako, ma ima me, kako me nema?!
Vidiš da piskaram po drugim dnevnicima....javim se ja odakle stignem, pišem sa mobilnog telefona i tako.... Svoj dnevnik jesam zapustila u poslednje vreme i to je svesno i namerno....
Kako moja dijeta!?
Da si ti meni živa i zdrava ali ja ću ti ponosno reći da
ja nisam na dijeti već skoro godinu dana 
(tačnije završila sam sa dijetom 6 maja 2013 godine – nakon 91 dana UN i 91 dana UN Održavanja)... Od tada nisam na nikakvoj dijeti nego jedem normalno. Zato sam i odlučila da zapustim dnevnik, mislim malo da ga zapustim...
(Imaš ispod mog tickera opis razvojnog puta mojih kilograma)
Donedavno sam pisala svakodnevne jelovnike a onda je stvarno postalo besmisleno s obzirom na to da nisam na dijeti... Tako samo pišem o ishrani onako uopšteno.... kad se nečim inspirišem... Nekad ću pisati jelovnike ponovo, nekad neću (evo mogla bih danas).... Kako god... U svakom slučaju nema tu više ništa zanimljivo s obzirom na to da jedem sve ali uvek u sličnom maniru i po nekim svojim pravilima a kad odstupam od pravila opet odstupam po nekim već prepoznatljivim šablonima i tako.....
Vežbe, kao što rekoh gore, su vežbe u Domu zdravlja uz ostale terapije – za vrat i celu kičmu i naravno da su fantastične. Moram da ih zapamtim da bih mogla sve da ih radim. Sutra ću možda morati da preskočim jer može da se desi da ću biti sprečena da odem, ali to samo možda, još nisam sigurna.... Inače idem svaki dan. Prvo na terapiju pa na vežbe.....
Inače sam u pms-u i mogu da kažem da nisam odaaavnooo bila u gladnijem pms-u .... još iz vremena kada sam onih nekoliko meseci – godinu bila debela i kada sam redovno zlo/upotrebljavala slatkiše.... tada sam osećala taj apetit. Poslednjih meseci pms-ovi su prolazili prilično kontrolisano...osećala bih simptome ali bih prošla kroz sve te dane, do ,,dobitka,, sa jednim ili maksimalno dva neka incidenta i to bi taman došlo kao neki visokokalorični dan.... A ovog puta, baš mi je bio prisutan apetit stalno (mislim još nisam dobila ali valjda ću najkasnije sutra).... Bilo je nekih slatkiša....
Juče sam, radi pripreme za rentgen kičme koji je bio jutros, bila na ishrani: dvopek, jogurt, kuvani krompir (tako piše u uputstvu) plus upotreba laksativa juče u 16h. Jela sam dakle bajat hleb (nisam htela dvopek jer je pun šećera), jogurt i krompir kojeg nisam ljubitelj.... Jutros posle tog takvog dana +1kg .....bez obzira što nisam ničega puno pojela (ili bar mislim da nisam). Ali dobro, tu je pms, zadržavanje tečnosti, ovaj glupi KrompirDan juče, prethodnih dana uletalo ponešto slatko.....
Bio mi je grozan dan juče bez salate. Ajde što sam bila bez mog uobičajenog voća ujutro, ali i bez svežeg povrća.... to je već bila žrtva... Ali dobro, šta se mora nije teško, jedan dan. Zato sam danas smazala prekrasnu salatu uz ručak....
Sve će to biti u redu.....
Danas Tipičan SalatnoProteinskoHlebni Dan:
1. Banana
2. Banana
3. Velika salata (zelena, crvena, rotkvice, malo zelenih pera mladog luka, mleveno meso dinstano – izvađeno gotovo iz zamrzivača), parče hleba
4. Verovatno će biti opet velika salata ali sa kuvanim jajima umesto mesa ili sa mladim sirom i bez hleba osim ako baš baš budem želela i ako me bude zavodljivo gledao.....