314pezos napisao:Al se zato ja sekiram

314pezos napisao:Al se zato ja sekiram
AlanViBritannia napisao:Je li u redu koristiti sumece tablete [vitamin c, magnezijum, kalcijum, multivitamin itd] kao dozu vitamina za posle rucka? I ako nije, da li se moze samo povecati doza [dve-tri dnevno] ili mora da se kupuju tablete vitamina?
BlackMaja napisao:Masline? Da, ne i kada?
pache napisao:E, kada za UH dan pominjete 3-4 kugle sladoleda, da li se podrazumeva da je to sa keks kornetom ili cisto sladoled?
pache napisao:Ako pecurke budem malo przila u tiganju pustice vodu, pa ne znam kako posle tu da dodam jaja, a ako budem cekala da skroz voda ispari to je onda klasicno dinstanje pecuraka
UNproforac napisao:Zdravo,
nekad bio na UN dijeti, i za mjesec izgubio 5 kg sto je bilo dovoljno. Sad vise kancelarijskog posla, manje aktivnosti i dovelo d aoopet budem na UN dijeti.
Zanima me koju vrstu mliječnih proizvoda mogu da jedem:
mozzarela, zdenka, trapist, edamer, vrhnje, sirni namazi, pavlaka, jogurt, mlijeko (manje %mm), dimljeni sir
ako jos ima neki prijedlog sta se smije i ne smije od mliječnih, pomogli biste mi
Krofnica21 napisao:Da li na uh dan za večeru mogu da se jedu žele kocke-bombone i ako mogu u kojoj količini?
Gorana napisao:Dragi moji, evo mene opet!
Hocu sutra da pocnem sa UN dijetom, pa mi recite da li ja svaki dan mogu da popijem cist limun, ujutru i uvece?
Ujutru je OK, ali uvece, nisam sigurna...
Unapred hvala na odgovoru!
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 28 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.